Cel mai așteptat serial de pe Netflix din 2021 este, fără doar și poate, La Casa de Papel. Producția originală Neflix are milioane de fani în întreaga lume și toți așteaptă cu sufletul la gură partea a cincea, care va fi și ultima. Filmările s-au terminat, jaful ajunge la final și abia așteptăm să aflăm cum se va încheia povestea pentru El Profesor și gașca lui de hoți. În așteptarea finalului, care va apărea, cel mai probabil, spre sfârșitul anului, poți viziona și alte seriale în același stil, create de același producător.

Alex Pina este responsabil, în mare parte, de succesul uriaș pe care l-a avut La Casa de Papel. Producător, regizor și scenarist, Pina este extrem de cunoscut în cinematografia spaniolă și europeană. Are în CV producții cinematografice și de televiziune de mare succes, iar La Casa de Papel este doar una dintre ele. Dacă îți plac stilul lui și măiestria de a crea suspans și dramă, pe Netflix găsești încă trei seriale produse de el, numai bune de văzut până când apare sezonul al cincilea din La Casa de Papel. 

Vis a Vis (Locked Up) - un serial cu și despre deținutele dintr-o închisoare pentru femei, care urmărește povestea Macarenei, o contabilă care ajunge după gratii din cauza naivității și a faptului că s-a îndrăgostit de șeful ei. Viața din închisoare nu e deloc ușoară, mai ales când ai numai influențe negative în jurul tău. Alba Flores (Nairobi din LCDP) și Najwa Nimri (Alicia Sierra) joacă și ele în serial. Are cinci sezoane, dar merită fiecare episod. 

White Lines - un serial despre droguri și o crimă care scoate la iveală multe secrete. Zoe încearcă să afle cine i-a ucis fratele în urmă cu mai mulți ani și călătorește din Marea Britanie în Spania, pentru a-l demasca pe criminal. Lucrurile se complică și nimeni nu e cine părea a fi la început. Are un singur sezon deocamdată, dar urmează să apară și al doilea. 

Sky Rojo - cea mai recentă producție semnată Alex Pina spune povestea unui grup de prostituate care încearcă să scape de proxenetul lor. Un serial ambițios și îndrăzneț, presărat cu umor negru și dramă. Are un sezon și urmează să apară și al doilea vara aceasta.