A mai rămas puțin până când apare partea a cincea și ultima din serialul-fenomen ”La Casa de Papel”. Jaful ajunge la final în toamna, respectiv iarna acestui an, iar sezonul final va avea 10 episoade, împărțite în două părți. Prima parte apare pe 3 septembrie, iar cea de-a doua, pe 3 decembrie. 

Dacă ți-e dor de personajele din ”La Casa de Papel”, poți revedea primele patru sezoane până apare cel final, dar poți viziona și alte seriale în care joacă actorii care te-au cucerit. Sunt câteva seriale spaniole pe care le găsești pe Netflix și cărora merită să le dai o șansă, în așteptarea ”La Casa de Papel”. 

Pe Rio și pe Denver îi poți vedea în ”Elite”, un serial cu și despre adolescenți bogați, presărat cu dramă, intrigi, crime misterioase și suspans. Sezonul al patrulea apare vara aceasta pe Netflix.

Actrițele care le interpretează pe Nairobi și pe inspectoarea Alicia Sierra joacă și în ”Locked Up”, un serial care are în centrul atenției deținutele dintr-o închisoare de maximă securitate.

O mai ții minte pe Alison Parker, adolescenta care s-a numărat printre ostaticii din bancă în primele două sezoane? O poți vedea în rolul unei avocate, în ”Toy Boy”.