Luna mai vine cu producții una și una pe Netflix, atât în ceea ce privește filmele, cât și serialele. Dramă, acțiune, SF, thriller - Netflix aduce câte puțin din fiecare în materie de noutăți, așa că dacă ești la zi cu ce există deja pe platformă, ai ce să vezi în continuare. 

În materie de seriale, luna mai aduce cel puțin două titluri pe care mulți le așteptau cu sufletul la gură. Pe 19 mai apare sezonul al doilea din ”Who Killed Sarah”, o producție originală Netflix, care a avut premiera la începutul acestui an. Seria a fost atât de bine primită de către fani, încât producătorii s-au grăbit să revină cu o continuare, cât timp povestea e încă proaspătă în amintirea celor care au văzut-o. Pentru a răzbuna moartea surorii lui, Alex trebuie să afle partea întunecată a personalității Sarhei și să se consoleze cu ideea că nu a cunoscut-o niciodată cu adevărat. 

Cei mai tari tiktokeri ajung pe Netflix. Care a fost reacția fanilor atunci când au aflat că se lansează The Hype House?

O altă lansare așteptată cu sufletul la gură de utilizatori este ”Lucifer: Sezonul 5, Partea 2”. Personajul principal revine printre cei vii, în speranța că va putea repara relația dintre el și Chloe. Partea a doua a sezonului cinci vine pe Netflix pe 28 mai. 

Trilogia ”The Hangover”, ”Legenda lui Tarzan”, ”The Goldfinch” sau ”8 Mile” sunt alte titluri care vor fi disponibile pe Netflix începând de luna aceasta. ”Femeia de la fereastră” este un film extrem de așteptat de către cei care au citit cartea și voiau să vadă ecranizarea. O producție marca Netflix, care spune povestea unei femei care se izolează în casă, din cauză că suferă de agorafobie. Aceasta devine obsedată de noii vecini și îi urmărește de la fereastră, iar în acest fel, ajută la rezolvarea unei crime pe care o surprinde. 

Ce mai e nou pe Netflix în luna mai? Check this out!