Dacă ești fan al genurilor SF și dramă, avem o recomandare beton pentru tine. O mini-serie lansată recent pe Netflix, în care joacă și o româncă, te va ține cu ochii lipiți de ecran weekend-ul acesta. 

Serialul ”Triburile Europei” este o producție germană, cu șase episoade, care a apărut pe Netflix luna trecută. Acțiunea se petrece în viitor, în anul 2074 mai exact, când, după o catastrofă, statele din Europa au dispărut și au rămas în locul lor triburi care luptă pentru supremație. În rolurile principale se află trei frați, Liv, Kiano și Elja, care fac parte din tribul Origini. Aceștia duc o viață pașnică, sunt apropiați de natură și consideră că tehnologia a fost responsabilă pentru dispariția lumii dinainte. După ce un pilot din alt trib se prăbușește cu nava lui lângă satul tribului Origini, începe un conflict între cele patru civilizații care domină ce-a mai rămas din Europa. 

Actrița Ana Ularu are un rol-cheie în serial, iar personajul ei luptă împotriva fetei din tribul cel pașnic. Filmările au avut loc înainte de pandemie și s-au desfășurat în mai multe locații, printre care Cehia și Croația. Grieta (așa se numește personajul Anei Ularu) face parte din tribul Crows, unul foarte puternic și cu intenții de expansiune.