Faptul că Hailey Bieber este pasionată de skin care nu mai este un secret pentru nimeni. Soția lui Justin are mereu grijă la produsele pe care le folosește și nu se uită niciodată la bani atunci când vine vorba de cremele și măștile pe care le introduce în rutina ei.

Hailey Bieber are un ten perfect și nu este de mirare că niciodată nu se machiază excesiv. Chiar și la evenimente, modelul merge pe varianta naturală, așa că primește foarte des întrebări legate de rutina ei de skin care. În timpul pandemiei, pe TikTok au apărut fel de fel de persoane care prezentau celorlalți utilizatori ce pași urmează pentru un ten perfect. 

Rutina ei de skin care a modelului nu este deloc una simplă, așa că Hailey a decis să le arate fanilor produsele pentru care a făcut o obsesie. Unul dintre ele este crema de la Charlotte Parler, cunoscută în lumea celor pasionați de skin care

Hailey Bieber nu este deloc scutită de neplăceri. În loc să se bucure de succesul noii ei afaceri, fostul model este nevoit să dea cu subsemnatul pe la instanțe. Hailey este dată în judecată de către un brand de haine deținut de Purna Khatau și Phoebe Vickers.

Cele două o acuză pe soția lui Bieber că a furat numele business-ului lor de haine care, surprinzător sau nu, este „ Rhode NYC”. Mai mult, cele două susțin că Hailey vrea să profite de acest lucru pentru a se extinde.