2021 deja sună bine în materie de filme și seriale, iar Netflix promite multe producții care îi vor ține pe utilizatori cu sufletul la gură. Unele dintre cele mai așteptate seriale deja și-au anunțat comeback-ul, iar dacă te afli pe lista celor au devorat deja biblioteca de filme, află că Netflix a pregătit arsenalul de rezervă.

Pentru iubitorii de filme și seriale, anul 2020 nu a fost cel mai bun. Pandemia de Coronavirus a dat peste cap unele dintre cele mai mari producții cinematografice, iar unele dintre cele mai aștetptate premiere au fost amânate sau chiar anulate. Salvarea multora a fost Netflix, platforma care a crescut în numărul de utilizatori în această perioadă și pe bună dreptate. 

Sunt câteva titluri care ne-au cucerit de la primul play și care și-au ținut promisiunea de a reveni cu sezoane noi. Chiar dacă variantele nu sunt la fel de multe ca în anii trecuți, poate că acum, după relaxarea regulilor impuse de pandemie se va reveni pe platourile de filmare.

Iubitorii de filme nu au motive să se plângă. Vor avea ce să vizioneze și anul acesta. Filmul ”The Kissing Booth” revine cu o nouă parte, iar serialul ”The Kingdom” acum se lansează. Noutățile nu se opresc aici, căci lista de seriale care continuă anul acesta este destul de lungă.

Pray Away 

Five Feet Apart 

Poms 

The Losers

The Kissing Booth 3 

Beckett 

Gone for Good 

Kingdom

Valeria 

Sweet Girl 

The Chair