Artiștii internaționali și-au făcut un obicei din a jongla și cu muzica, și cu actoria, în același timp. Acolo unde este talent, e și păcat să nu profite de el în toate felurile, așa că cei care au făcut pasul către cinematografie în ultimii ani nu au fost deloc puțini. Jennifer Lopez sau Lady Gaga și-au trecut în palmares chiar roluri principale, pentru care au fost apreciate și recompensate cu premii internaționale. Dar nu sunt singurele vedete care au lăsat muzica pe pauză pentru o perioadă și s-au concentrat asupra filmelor și serialelor. 

Anul pandemiei, în care concertele și festivalurile au lipsit cu desăvârșire, le-a dat timp artiștilor internaționali să își îndrepte atenția și asupra unor proiecte care nu au legătură cu muzica, ci cu lumea filmului. Unii dintre ei au petrecut luni bune în ultima vreme pe platourile de filmare și urmează să îi vedem pe micile și marile ecrane în curând. Care este producția pe care o aștepți cu sufletul la gură?

Selena Gomez a revenit la marea ei dragoste și a primit un rol în producția Hulu ”Only Murders In The Building”. Selena și-a petrecut ultimele luni pe platourile de filmare din New York, iar trailer-ul serialului a apărut deja pe internet. După încheierea filmărilor, Selena a mai bătut palma pentru un proiect cinematografic, produs de Drake, un thriller care spune povestea unei influencere care intră în depresie. 

Harry Styles joacă nu în unul, ci în două filme care urmează să apară anul acesta: ”Don't Worry, Darling” și ”My Policeman” sunt filmele în care îl vei putea vedea în curând. 

Ariana Grande a fost colegă de platou cu Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Meryl Streep, Chris Evans și Jonah Hill. Pelicula în care îi vei putea vedea se numește ”Don't Look Up” și urmează să apară pe Netflix. 

Lady Gaga a început anul cu o deplasare la Roma, unde a filmat pentru pelicula ”House Of Gucci”. Gaga are rolul principal în filmul care spune povestea celebrului designer, ucis la comanda soției sale (interpretată de către Gaga). Al Pacino și Mădălina Ghenea mai joacă în film. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Taylor Swift joacă alături de Christian Bale, Robert DeNiro, Margot Robbie, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy și John David Washington în filmul ”Canterbury Glass”. 

Jennifer Lopez a fost plecată în Republica Dominicană, unde a filmat pentru producția ”Shotgun Wedding”. Încă nu se știe când va apărea. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)