Încurcate sunt căile iubirii! Dragostea nu ține cont de reguli precum vârstă, etnie, statut social sau repere geografice, așa că situațiile în care oamenii își găsesc sufletul-pereche pe partea cealaltă a globului nu sunt deloc o raritate. Iar câteva românce au avut, de-a lungul timpului, legături amoroase care au ținut primele pagini ale ziarelor. 

Unele au rezistat și rezistă în continuare, altele au fost idile trecătoare. Unele au fost asumate și recunoscute, în timp ce altele au rămas la stadiul de zvonuri, însă un lucru e cert: nu iese fum fără foc. Nu degeaba se spune că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, nu-i așa? 

Markus Schulz. S-a îndrăgostit de o româncă și a făcut-o să se mute peste Ocean. Adina Butar, pe numele ei, s-a născut la Deva, iar în 2012 s-a mutat la Miami. Acolo l-a cunoscut pe celebrul DJ și au lucrat împreună la un album. S-au îndrăgostit, s-au logodit, iar în prezent sunt soț și soție. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adina Butar (@adinabutar)

Salman Khan. Celebrul actor indian trăiește o poveste de dragoste cu fosta prezentatoare TV Iulia Vântur, de aproape șase ani. Dacă la început Iulia a făcut naveta România - India pentru a fi împreună, ulterior s-a mutat cu iubitul ei și chiar a făcut pasul către o carieră muzicală acolo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia)

Mădălina Ghenea. Frumoasa româncă a avut, de-a lungul timpului, relații cu mai mulți bărbați celebri, dar numele cel mai sonor este Leonardo DiCaprio. Deși actrița nu a confirmat niciodată relația, dar nici nu a infirmat-o, presa i-a surprins împreună, la un moment dat. Se întâmpla în perioada în care DiCaprio filma pentru ”Marele Gatsby”. 

 

Alina Pușcău. Fotomodelul a avut o relație cu producătorul serialului ”Prison Break”, Brett Ratner, însă diferența de vârstă și de perspectivă și-a spus cuvântul. Se pare că el își dorea o familie, iar ea nu era pregătită să facă pasul, așa că relația s-a încheiat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Puscau (@alinapuscau_)

Lili Sandu. A pus pe jar presa tabloidă, după ce s-a afișat cu modelul Gabriel Aubry, fostul iubit al lui Halle Berry. Paparazzii au confundat-o, la vremea respectivă, cu Kim Kardashian. Cei doi au fost fotografiați în timp ce luau cina la un restaurant cu specific italian din Beverly Hills. 

 

Lidia Buble s-a combinat cu actorul cubanez Harlys Becerra. Chiar dacă nu și-au asumat public relația, au petrecut deja două vacanțe romantice la Ibiza. Harlys are 37 de ani și a jucat în câteva filme și seriale spaniole de succes, printre care și producția marca Netflix ”Vis a Vis”, semnată de producătorul care a făcut și ”La Casa de Papel”.