Artiștii de la noi au primit cea mai frumoasă răsplată pentru munca depusă. Piesele pe care le-au lansat la un moment dat au fost atât de apreciate, încât producătorii unora dintre cele mai de succes filme și seriale le-au vrut pe coloana sonoră.

Deja nu mai este niciun secret faptul că artiștii tânjesc mereu după succesul internațional, iar pentru unii dintre ei acesta a venit când se așteptau mai puțin. Și nu, nu este vorba doar de INNA și Alexandra Stan care au cucerit planeta cu piesele lor, ci și despre alți artiști care au bifat reușite la care alții doar visează. Piesele lor au adunat sute de milioane de vizualizări și fix când nimeni nu se aștepta ca românii să reușească asta, ei au dovedit că orice este posibil dacă îți dorești suficient de mult.

Uite cine a pus România pe harta internatională a filmelor!

INNA - Tu manera. Piesa „Tu Manera” a fost foarte apreciată, într-un timp scurt și a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel”, produs de Eva Longoria. Mai mult decât atât, piesa a fost inclusă și pe soundtrack-ul jocului NFS, produs de Electronic Arts. 

INNA - Sin ti. Piesa „Sin Ti” de pe albumul „YO” a fost aleasă pentru al doilea sezon al serialului original Netflix, „Elite”.

INNA - Cola song. Oldie, but goldie! „Cola song” a fost o adevărată reușită pentru INNA și a fost una dintre cele mai de succes colabărări ale ei. Piesa cu J Balvin i-a adus INNEI prezența pe coloana sonoră a filmului „The spy”.

INNA - Good times. INNA  se poate lăuda și cu o colaborare cu the one and only Pitbull. Piesa „Good times” este prezentă pe coloana sonoră de la filmul „Pitch perfect 2”.

Morandi - Afrika. We miss the old Morandi. Piesa care făcea furori la noi i-a cucerit și pe cei din afară și astfel a apărut pe coloana sonoră din sezonul 4 al serialului „Merlin”.

Mario Joy - California. Piesa asta va trezi mereu amintiri plăcute. Cei care îi duc dorul o pot asculta în filmul „Fast & Furious 8”.

Fly Project - Toca toca. Băieții de la Fly Project au cucerit inimile tututor cu piesele pe care le-au lansat de-a lungul timpului și i-au convins și pe producătorii celebrului film de pe Netflix, ”365 Days” să o introducă pe coloana sonoră.

Alexandra Stan - Mr. Saxobeat. Alexandra a trecut granițele țării cu această piesă și este una dintre cele mai emblematice pentru ea. „Mr. Saxobeat” a ajuns chiar și pe coloana sonoră de la ”CSI: Miami.”