Toată lumea vrea să aibă un stil de viață relaxat. În timp ce unele mămici nu își mai văd capul de treabă, unele vedete sunt dependente de petreceri și evenimente.

Să fii vedetă are și avantaje, dar și dezavantaje. Fiecare eveniment la care iei parte, este ocazia perfectă de a-ți face cât mai mulți prieteni. Deși au mulți copii și viața de mămică nu este una ușoară, vedetele de la Hollywood știu să se împartă între viața de acasă și viața de party animals. Chiar dacă unele au ajutoare pe care se pot baza, unele se ocupă chiar ele de copii și au timp și de petreceri.

Uite cine este pe listă:

Kourtney Kardashian. Chiar dacă este mama a trei copii, Kourtney nu ratează nicio ocazie de a petrece. Aceasta este văzută destul de des la party-uri cu prietenii sau la evenimente cu familia.

Jennifer Lopez. Dacă nu JLo, atunci cine? Chiar dacă are 50 de ani, asta nu înseamnă că nu se poate distra ca la 20. Fizicul o ajută extrem de mult pe Jennifer și, deși a născut gemeni în 2008, asta nu a ținut-o departe de lumina reflectoarelor.

Khloé Kardashian. Este celebră pentru apariția în show-ul ”Keeping out with the Kardashian”. Khloe are o fetiță cu Tristan Thompson, dar petrecerile rămân preferatele ei. Aceasta dă destul de des petreceri la ea acasă sau în cluburile ei preferate. 

Beyoncé. Queen B este una dintre cele mai importante artiste. Beyonce are împreună cu Jay-Z trei copii: Blue Ivy, Sir și Rumi. Artista duce un stil de viață cărora multe mămici nu i-ar face față. Fie că stă până dimineața la evenimente cu alți colegi, fie că merge să petreacă în cluburi, Beyonce este un party animal.

Madonna. Cu toții știm că Madonna este o reprezentantă a stilului de viață extravagantă. Madonna nu a renunțat la obiceiurile ei și de multe ori a urcat pe scenă după ce a consumat alcool, iar la petrecerea de 61 de ani, artista le-a arătat tuturor că vârsta nu este un impediment atunci când vrei să te distrezi.