Artiștii au trecut și ei prin clipe grele în viața sentimentală. Tocmai când credeau că au găsit persoana potrivită alături de care să rămână toată viața, lucruri au luat o întorsătură radicală. 

Și artiștii greșesc, iar faptul că sunt faimoși și bogați nu îi scutește de o despărțire care să le frângă inima. Aceste cupluri s-a despărțit fie pentru că unul dintre ei a fost infidel, fie că au aflat că nu sunt făcuți unul pentru altul. Ceea ce este și mai rușinos este faptul că unii au încercat de zeci de ori să se întoarcă în brațele foștilor parteneri.

Uite despre cine este vorba:

Selena Gomez și Justin Bieber. Probabil, singura relație a cărei popularitate a întrecut-o pe cea a Vanessei Hudgens cu Zac Efron a fost cea a Selenei cu Justin. Deși s-a căsătorit cu Hailey, la începutul relație, Justin declara că încă mai are sentimente pentru Selena și că a încercat de multe ori să se împace cu ea. 

Lady Gaga și Taylor Kinney. Artista și actorul din ”Chicago Fire” au surprins pe toată lumea când s-au afișsat împreună. Mai mult decât atât, Taylor i-a oferit și un inel de logodnă lui Gaga, însă relația lor nu a rezistat prea mult. După ce s-au despărțit, Lady Gaga a declarat într-un documentar de pe Netflix că încă mai are sentimente pentru Taylor, dar au fost împreună într-o perioada care nu era favorabilă pentru ei.

Zac Efron și Vanessa Hudgens. Fanii ”High School Musical au fost foarte încântați să afle că personajele principale, Zac și Vanessa formează un cuplu și în viața reală. Cei doi s-au despărțit în 2009, însă Zac a făcut tot posibilul pentru a rămâne prieten cu fosta lui iubită. 

Lamar Odom și Khloe Kardashian. Khloe a fost căsătorită cu jucătorul de basket Lamar între anii 2009 - 2016. Aceștia au divorțat, însă și după separare, Odom a declarat că Khloe rămâne iubirea vieții lui și că va încerca tot posibilul să o recucerească.

Rita Ora și Calvin Harris. Înainte de relația cu Taylor Swift, Calvin Harris a format un cuplu cu Rita Ora. După despărțire, se pare că Rita nu a vrut să îi dea deloc pace dj-ului, ceea ce a început să o deranjeze pe iubita lui din acea perioadă, Taylor Swift. 

Taylor Swift și Taylor Lautner. Orice băiat care a format un cuplu cu Taylor s-a trezit că are o piesă compusă despre el. Taylor Swift nu este genul care să sufere după o persoană, însă despărțirea de Taylor Lautner a afectat-o foarte mult și, deși a încercat de multe ori să se împace cu aceste, nu a reușit. Măcăr i-a compus o piesă, ”Back in December”.

Nick Jonas și Miley Cyrus. Cei doi au format unul dintre cele mai puternice și cele mai îndrăgite cupluri Disney. Realațiile din adolescență nu rezistă foarte mult, iar Miley a declarat că a plâns o săptămână după ce s-a despărțit de Nick. Jonas Brothers au lansat piesa ”Wedding Bells”, despre care fanii au crezut că este o încercare de-a lui Nick de a o recuceri pe Miley.