Grea e viața de artist! Nu poți nici măcar să tragi un pui de somn acolo unde te apucă, pentru că se găseşte cineva să te fotografieze sau să te filmeze.

Uite aici 9 superstaruri care au fost prinse dormind în public şi apoi au fost luate la mişto de toată lumea:

NOUĂ celebrități care sforăie de se zguduie pereții

Chrissy Teigen a tras un pui de somn la Oscar 2017. Nu se vede, dar îşi sprijinea capul pe umărul soțului John Legend, "ascuns" bine după Chris Rock.

Darren Criss a luat o pauză de somnic în timpul filmărilor pentru Glee. Şi ce loc mai bun putea să găsească, decât sub masa cu gustări?

Goldie Hawn a tras şi un somn de frumusețe în timp ce era aranjată pentru Globurile de Aur 2017.

Pe Honey Boo Boo unii o ştiu din reality show-uri, unii din meme-uri. În 2012 a tras un pui de somn în timpul unui interviu televizat.

Toată lumea ştie că vampirii dorm ziua. Deci de ce te-ar mira că Ian Somerhalder (The Vampire Diaries) şi-a făcut un pătuț confortabil din scaunele colegilor şi a făcut nani între duble?

Ireland Baldwin are viață grea ca actriță şi model. Fiica lui Alec Baldwin şi Kim Basinger a tras maşina pe dreapta şi a adormit cu capul pe volan. Mai bine decât să o facă în timp ce conducea, nu?

Kanye West s-a plictisit atât de tare în timp ce căuta mobilă împreună cu Kim Kardashian şi fiica lor, încât...

Morgan Freeman l-o fi jucat el pe Dumnezeu de câte ori a avut ocazia, dar uite că nu e! Altfel nu ar fi fost doborât de oboseală în timpul unui interviu.

Evident, a negat că ar fi adormit, dar nici el nu a fost prea convins de asta. See for yourself! Şi zi tu că parcă nu se aude şi un sforăit la un moment dat:

Niall Horan a vrut doar să doarmă. Nu conta cum, nu conta unde. Dar măcar s-a învelit...