Primul sărut e un moment pe care niciun adolescent nu-l uită. Emoții, fluturi în stomac, exersat în oglindă sau pe mână... și totuși, realitatea bate filmul, cum s-ar spune. Pentru că aproape niciodată nu e așa cum te aștepți. 

Pentru cele mai multe celebrități, primul sărut a fost o experiență de-a dreptul scârboasă. Așa că dacă și pentru tine a fost nașpa, nu e cazul să te simți prost. Nu ești singurul!

Justin Bieber - ”A fost destul de ciudat... Aveam în jur de 11-12 ani. Eram pe o pârtie și era frig. Eram cu o fată și am sărutat-o. A fost destul de dubios”.

Leonardo DiCaprio - ”A fost cel mai scârbos lucru din viața mea. Tipa mi-a băgat în gură o tonă de salivă. Când am plecat, a trebuit să scuip. A fost oribil”.

Selena Gomez - ”M-am întins să-l sărut și am închis ochii prea devreme, așa că l-am pupat doar pe jumătate de buză. A fost cel mai ciudat sărut din lume, dar aveam 12 ani și a fost OK”.

Ed Sheeran - ”Primul meu sărut cu limba a fost, probabil, la fel ca la toată lumea. Majoritatea învață din filme. Primul sărut pe care l-am văzut la TV a fost într-un film cu James Bond. A fost ciudat, oricum”.

Reese Witherspoon - ”Primul meu sărut a fost pe un patinoar. Aveam 12 ani și aveam un prieten pe nume Graham și săruta destul de bine!”

Charlize Theron - ”El purta aparat dentar. Eram în curte și tocmai terminaserăm de văzut un film. Era totul planificat, pe el îl chema Nicky. Era întuneric și multă salivă. A fost groaznic”. 

Zac Efron - ”S-a întâmplat într-o casă din copac. Jucam Adevăr sau Provocare și eram singurul băiat între mai multe fete. A fost destul de ciudat”.

Taylor Swift - ”Aveam 15 ani. Am fost ultima dintre prietenele mele care nu se sărutase cu un băiat. Am avut o relație de un an cu el după aceea”. 

Mila Kunis - ”Primul meu sărut a fost pe platoul de filmare. Țin minte că băiatul era partenerul meu la un bal și logodnicul meu din film. Dar în episodul acela am plecat acasă cu altcineva”.