Se spune că dragostea durează trei ani. Cu siguranță este un mit, iar celebritățile de mai jos pot să confirme acest lucru. Dragostea durează cât vrei tu să dureze și cât sunt dispuși cei doi din cuplu să stea împreună.

Există cupluri celebre care arată că există dragoste adevărată dincolo de mirajul și tentațiile Hollywood-ului, dincolo de infidelități și de greutăți. Care e cuplul tău preferat?

Ellen DeGeneres și Portia De Rossi – s-au căsătorit în 2008, când s-au legalizat căsătoriile gay în S.U.A., dar relația lor e mult mai lungă. Erau deja împreună de 4 ani când au mers la altar. 

Will Smith și Jada Pinkett Smith – sunt căsătoriți din 1997 și au împreună doi copii. Anul trecut au sărbătorit ”nunta de porțelan”, adică 20 de ani de la căsătorie.

David și Victoria Beckham – erau împreună de ceva timp atunci când s-au căsătorit, în 1999. 19 ani mai târziu, au împreună patru copii și relația lor pare mai sudată ca oricând.

Justin Timberlake și Jessica Biel – au început să formeze un cuplu în 2007 și s-au căsătorit în 2012. Acum au împreună un băiețel.

Michelle și Barack Obama – s-au căsătorit în 1992 și au împreună două fete. Michelle i-a fost alături tot timpul, în special în campaniile electorale și în cele două mandate de președinte al Statelor Unite. 

Jessica Alba și Cash Warren – s-au cunoscut în 2004 și s-au căsătorit în 2008. Acum au împreună 3 copii.

John Legend și Chrissy Teigen – s-au cunoscut în 2007, dar timp de un an s-au tatonat reciproc. În 2008 au început o relație, iar acum au împreună o fetiță și așteaptă al doilea copil, un băiețel.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova – aveau 26, respectiv 20 de ani atunci când s-au combinat. Au trecut aproape 17 ani de atunci, iar la începutul anului, cei doi au devenit părinți de gemeni. 

Neil Patrick Harris și David Burtka – în 2007 au făcut publică relația, dar erau împreună deja de 3 ani. În 2010 au devenit părinți de gemeni, cu ajutorul unei mame surogat. S-au și căsătorit în 2014.