Deși pare greu de crezut, mai există oameni pentru care sexul este ceva care trebuie făcut numai după căsătorie. Printre ei se numără și câteva celebrități, care au avut convingeri tradiționaliste sau religioase pentru care au amânat momentul până în noaptea nunții.

Fie că și-au dorit să-și păstreze virginitatea până când au ajuns la altar, sau că erau deja la a doua căsătorie, aceste staruri au amânat momentele de intimitate până în clipa în care au format o familie.

Adriana Lima - fotomodelul Victoria's Secret declara într-un interviu în 2006 că ”sexul este pentru după căsătorie. Iubiții mei trebuie să respecte acest lucru”. La vremea aceea, era combinată cu starul NBA Marko Jaric. S-au căsătorit în 2009, dar au divorțat doi ani mai târziu. 

Jessica Simpson - ”Virginitatea poate fi cool și sexy. Cred foarte tare în asta”, declara artista în anul 2000. Iubitul ei de la vremea aceea, Nick Lachey, a recunoscut că ”nu e întotdeauna ușor, dar respect decizia ei”. 

Jordin Sparks - ”Nu vreau să ofer bucăți din sufletul meu mai multor tipi. Vreau să mă ofer cu totul bărbatului potrivit, la momentul potrivit, adică în noaptea nunții mele”. 

Kevin Jonas - a purtat ceea ce se numește ”inelul purității”, semn că așteaptă până la căsătorie. S-a însurat în 2009 cu Danielle Deleasa, după o relație de doi ani. 

Miranda Kerr și Evan Spiegel - amândoi au fost foarte tradiționaliști și au așteptat până la căsătorie pentru a-și consuma amorul. Nunta a avut loc în mai 2017, iar la scurt timp Miranda Kerr a anunțat că este însărcinată. Fotomodelul mai are un băiețel din mariajul cu Orlando Bloom. 

Mariah Carey și Nick Cannon - ”Amândoi avem convingeri asemănătoare și cred că va fi cu atât mai special dacă așteptăm până la căsătorie”, declara Mariah în 2008, pentru Daily Mail. Între timp, cei doi au și divorțat. 

Carrie Underwood - a declarat în 2007 că va aștepta până la căsătorie pentru a-și pierde virginitatea. În 2010 s-a căsătorit cu Mike Fisher. Carrie avea 27 de ani atunci. 

Hilary Duff - ”Virginitatea este ceva la care țin foarte mult. Nu înseamnă că nu mă gândesc la sex, dar când oamenii vorbesc atât de mult despre asta, nu mai sună ca ceva atât de special”, declara artista în 2006. 

Tina Fey - actrița a povestit că și-a pierdut virginitatea abia la 24 de ani, când s-a căsătorit cu Jeff Richmond. A spus că a făcut această alegere din convingeri religioase.