Ştiți filmele alea care te fac să te gândeşti la ele multă vreme după ce le-ai văzut? Hai să-ți mai dăm şi noi câteva. Nu sunt ele dintre cele mai noi, dar sigur vor pune pe gânduri orice tipă.

Ladies, noi vă dăm ideea, voi vă ocupați de popcorn! Enjoy!

La Vie en Rose - este un film biografic despre cântăreața Edith Piaf, care a trebuit să lupte din greu pentru dreptul la viață, la cântec şi iubire.

G.I. Jane - nu e un film cu vreo intrigă complicată sau cu scene de luptă. Dar unii spun că este unul dintre acele câteva producții care pun sufletul omului pe tavă. Mai ales pe al femeilor.

Mona Lisa Smile - pregăteşte-te pentru o poveste profundă despre demnitate, curaj şi asumarea scopului, dar mai ales despre cât de important este să gândeşti pentru tine, în loc să o facă alții cu sau fără voia ta.

Million Dollar Baby - e despre provocări, despre oameni hotărâți şi care nu se tem să ia ce vor de la viață. Regizat de Clint Eastwood, este un film cu multe subtilități şi cu actori care au reuşit să "respire" pur şi simplu povestea personajelor. Unii vor spune că de un film uşor deprimant, dar noi îți spunem doar atât: nu poți să aştepți un happy end de la povestea unei tinere care vrea să devină campioană la box.

The Devil Wears Prada - 1. E cu Meryl Streep şi Anne Hathaway. 2. Este un film despre cât de crudă şi frumoasă, în egală măsură, este lumea modei (la fel ca oricare alt domeniu) şi a reuşit să depăşească statutul de comedie dramatică banală.

Revolutionary Road - un film aparent banal despre doi soți care au doi copii şi probleme obişnuite. Nu ți se pare cine ştie ce, nu? Dar atât îți spunem: la final o să-ți cam amestece ideile în cap pentru că îți arată că poți să schimbi totul în jur, dar de tine nu poți să fugi, orice ai face.

Erin Brockovich - povestea oricărei femei puternice şi vulnerabile în acelaşi timp, pentru care slăbiciunile sunt un lux, dar care, cu toate astea, reuşeşte imposibilul în viață. E un film pe care ai putea să-l revezi de câte ori ai o perioadă mai proastă.

Where the Heart Is - este probabil unul dintre cele mai bune filme despre dragoste, iertare şi prietenie. Şi trebuie să-l vezi ca să ne crezi!