Atunci când ești vedetă, paparazzii stau cu ochii pe tine la fiecare pas. Nu le scapă nimic și, de multe ori, inventează lucruri care nu sunt adevărate. Aproape că nu e vedetă feminină despre care să nu se fi spus, la un moment dat, că ar fi însărcinată.

O relație nouă, o ținută care nu le avantaja sau câteva kilograme în plus sunt tot atâtea motive ca tabloidele să inventeze știri cu și despre bebeluși. Partea amuzantă e că multe dintre ele nici măcar nu au copii. 

11 celebrități care au rămas prietene după ce au împărțit aceiași iubiți

Rihanna ”a fost” însărcinată cu Drake, în 2014. Presa a mers atât de departe, încât a falsificat o echografie pentru a susține ipoteza. Zilele trecute, au apărut din nou zvonuri despre un bebe. 

Jennifer Aniston e gravida eternă. Nici ea nu mai știe de câte ori s-a scris că e însărcinată. Ultima dată: anul trecut, când a fost văzută acoperindu-și burta. 

Despre Taylor Swift s-a scris că a fost însărcinată cu Harry Styles, în 2012. 

Lady Gaga a făcut burtică, la un moment dat, iar paparazzii au fotografiat-o acoperindu-și formele. De aici până la zvonuri despre sarcină nu a fost decât un pas.

Miley Cyrus ”a fost” însărcinată cu Liam Hemsworth, actualul ei iubit, dar și cu fostul, Patrick Schwarzenegger’s. Cel mai crazy zvon a apărut însă în 2015, când s-a scris că aștepta un copil cu Justin Bieber.

Selena Gomez ”a fost” până acum însărcinată cu aproape toți iubiții ei: Justin Bieber, Zedd și, mai nou, The Weeknd. 

La 17 ani, presa a scris deja despre Kylie Jenner că ar fi însărcinată cu Tyga.

Jennifer Lopez - nici nu s-a combinat bine cu Alex Rodriguez, că tabloidele au și aruncat bomba că așteaptă un bebe. Mai e nevoie să spunem că nu e adevărat?