Meseria de actor e una frumoasă, dar solicitantă și periculoasă, în același timp. Gândește-te la filmele de acțiune. Fără a lua în calcul efectele speciale, actorii își pun viața în pericol în fiecare zi de filmare.

18 celebrități care aproape au murit şi care au scăpat incredibil

Accidentele nu sunt puține și, uneori, sunt fatale. Uite 8 actori care nu au mai apucat să termine de filmat proiectele la care lucrau:

Lui Bruce Lee i s-a făcut rău în timpul filmărilor pentru ”Enter the Dragon”. Doctorii au reușit să-l stabilizeze, dar a murit câteva săptămâni mai târziu, din cauza unui edem cerebral.

Eric Flemming a devenit cunoscut, alături de Clint Eastwood, în show-ul ”Rawhide”. În timp ce filma pentru lungmetrajul ”High Jungle”, barca lui s-a răsturnat și a murit înecat în Amazon.

 

Heath Ledger l-a jucat magistral pe Joker-ul din ”Batman”. Actorul a murit cu câteva luni înaintea premierei filmului, din cauza unei supradoze de droguri. 

Ca o glumă proastă a sorții, Paul Walker și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină. Nu a apucat să termine filmările pentru ”Fast & Furious 7”, iar fratele său a fost cel care a continuat în locul lui.

John Candy filma pentru ”Wagons East” când și-a găsit sfârșitul. La finalul unei zi de filmare, a gătit pentru toată echipa, apoi s-a retras la somn devreme, pentru că nu se simțea bine. A murit în timpul nopții, din cauza unui infarct.

Kun Liu a murit la filmările pentru ”The Expendables 2”. Juca rolul lui Jet Li și și-a găsit sfârșitul într-un incendiu scăpat de sub control. 

Redd Foxx filma pentru o comedie intitulată ”The Royal Family”, în 1991. A făcut infarct în timpul repetițiilor, iar medicii nu i-au mai putut salva viața.

Vic Morrow era pe platorile de filmare pentru ”Twilight Zone: The Movie”, iar personajul lui avea doi copii. Aveau de filmat o secvență cu un elicopter militar. A avut loc o explozie și toți trei au murit.