Într-o lume în care standardele de frumusețe promovează modelele excesiv de slabe, haterii așteaptă la cotitură să comenteze atunci când nu te mai încadrezi în măsurile ideale. Presiunea e mare, mai ales atunci când ești persoană publică. Unii consideră că trebuie să fii slab și tonifiat ca să arăți bine și nu le iartă pe celebrități atunci când pun câteva kilograme în plus.

Vedetele simt cel mai tare această presiune și, în timp ce unele ignoră cu grație comentariile, altele simt nevoia să le dea peste nas haterilor și să le transmită că nu dau doi bani pe standarde. 

Tom Brady - a fost luat la mișto pe Twitter din cauză că nu mai are pătrățelele care l-au consacrat. Haterii i-au sărit în cap că a scris o carte despre nutriție, dar nu este în măsură să dea astfel de sfaturi. 

Kanye West - fanii nu l-au ”iertat” pentru kilogramele pe care le-a acumulat. Puțini s-au gândit că explicația ar putea fi boala psihică de care suferă și tratamentul pe care îl urmează în acest sens.

Vin Diesel - o fotografie în care actorul apare cu burtă a făcut înconjurul internetului și a generat o mulțime de comentarii răutăcioase. 

Leonardo DiCaprio - câteva fotografii din vacanță, în care actorul afișa un ”dad bod” normal au fost suficiente pentru ca haterii să spună că a îmbătrânit și nu mai are grijă de el. 

Rihanna - fanii au speculat că ar fi însărcinată atunci când a pus câteva kilograme pe ea. Riri nu a dat doi bani pe comentarii, ba chiar a spus că se simte foarte bine în pielea ei și că e mai apropiată de oameni de când s-a mai împlinit. 

Selena Gomez - nici ea nu a scăpat de hate atunci când s-a afișat în costum de baie, cu burtica la vedere. Selena le-a transmis atunci haterilor că nu dă doi bani pe standarde și că alege să se simtă bine în pielea ei și să fie sănătoasă.

Lady Gaga - ”burtica” pe care a afișat-o la Super Bowl a fost motiv intens de dezbateri în mediul online și nu numai. Gaga a declarat că se simte bine în pielea ei și că toți oamenii ar trebui să fie ok cu corpurile lor.