Vedetele sunt şi ele oameni şi trăiesc emoțiile puternice la fel ca noi toți. Cea mai bună dovadă în acest sens este felul PRICELESS în care unele superstaruri au luat-o raznacând au cunoscut alte celebrități pe care le admirau.

Oricât ai fi de celebru, nu poți să nu te comporți ca un groupie atunci când îți întâlneşti idolul. Chiar dacă te cheamă Ariana Grande, Nicki Minaj sau Camila Cabello.

Anne Hathaway nici măcar nu s-a străduit să-şi ascundă entuziasmul când s-a aflat la câțiva metri de Mariah Carey, chiar dacă în momentul ăla dădea un interviu. Era 2015, la premiera filmului "The Intern"

Partea cea mai tare: după premieră, Mariah Carey i-a scris actriței pe Twitter

Ariana Grande a izbucnit în plâns când l-a întâlnit pe Jim Carrey, pentru care a avut un crush în copilărie. Adorabil sau ce?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

me meeting Jim Carrey 😭😭😭😭😭😭 (but why is Alexa laughing at me behind the camera)

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Camila Cabello o fi una dintre artistele momentului, dar celebritatea nu a împiedicat-o să plângă de bucurie când l-a cunoscut pe unul dintre preferații ei, Ed Sheeran. Bine, de fapt a împiedicat-o, pentru că a fugit la baie să poată plânge în linişte.

Sarah Paulson s-a bucurat un pic cam tare când a întâlnit-o prima oară pe Rihanna. Atât de tare, încât ar fi avut nevoie de un scutec. Că a fost o metaforă sau nu, doar ea ştie

Anna Kendrick s-a topit toată când a cunoscut-o pe Beyonce. "E un înger. Şi nu merit să o cunosc. Şi nu mă voi opri vreodată din tremurat" - cuvintele ei.

Acel moment când Taylor Swift l-a cunoscut pe Justin Timberlake în timpul unei emisiuni în direct:

Emma Stone a fost mare fan Spice Girls. Cum a reacționat când Mel B i-a trimis un mesaj video? See for yourself!

Poate cel mai tare moment ever a fost cel în care Nicki Minaj a cunoscut-o pe Lauryn Hill. No comment: