Cartea Recordurilor există deja de 60 de ani şi oricine poate să fie consemnat în ea dacă reuşeşte să facă vreo chestie epocală sau să doboare vreun record deja stabilit. În Guiness Book au intrat de-a lungul timpului şi câteva celebrități din lumea muzicii, a televiziunii şi a filmului.

Shakira are trei certificate Guiness World Record: Cel mai bine vândut album în spaniolă din lume, Cel mai bine vândut single în spaniolă şi prima persoană care a atins cota de 100 de milioane de like-uri pe Facebook.

Ozzy Osbourne a stabilit în 2010 recordul mondial pentru cel mai lung şi cel mai puternic urlet al unei mulțimi. Evident, nu de unul singur, ci cu ajutorul a 52.000 de oameni veniți la un concert al său pe stadionul Dodger. Ozzy a fost cel care a dat tonul şi a primit certificatul Guiness.

Dwayne "The Rock" Johnson deține mai multe recorduri mondiale, dar cel mai surprinzător dintre ele are legătură cu selfie-urile. "The Rock" a stabilit un record făcându-şi 105 selfie-uri în trei minute. De notat că pentru a fi valid, fiecare selfie trebuia să surprindă şi fața şi gâtul persoanei.

Metallica a intrat în Cartea Recordurilor drept prima formație care a mers în turneu pe toate cele 7 continente. Recordul a fost stabilit când au concertat la Carlini Argentine Base în Antarctica. A fost al doilea concert susținut vreodată în Antarctica, iar publicul a fost format din 7 persoane.

Ellen DeGeneres a stabilit un record mondial când selfie-ul cu vedete de la premiile Oscar 2014 a fost redistribuit pe Twitter de 3,3 milioane de ori. Recordul a fost doborât ulterior de un puşti de 16 ani care a vrut să obțină nuggets de pui gratis pentru un an şi al cărui tweet a fost redistribuit de 3,4 milioane de ori.

Eminem a doborât, în 2013, recordul pentru cele mai multe cuvinte folosite într-un hit, cu piesa "Rap God". În 6 minute şi 4 secunde, rapperul rosteşte 1560 de cuvinte. Adică, în medie, 4,28 cuvinte pe secundă. Ca fapt divers, pe cea mai rapidă parte a piesei, rata ajunge la 6,46 cuvinte pe secundă.

Robert Downey Jr. nu a stabilit personal vreun record, dar a fost cel care l-a inspirat. De ziua lui, Downey a primit o felicitare semnată de 5339 de fani, în timpul unei vizite în China.