Rita Ora a devenit celebră în 2009 după mai multe colaborări cu nume cunoscute din industria muzicii. Anul trecut a lansat un super single ”I Will Never Let You Down” și a avut o colaborare FORZĂ cu Iggy Azalea pentru piesa ”Black Widow”.

Suntem siguri că îi știți piesele, dar câte lucruri știți despre ea?

1. Rita Ora nu s-a născut în Marea Britanie, ci în Kosovo. Părinții ei au fugit din țara natală în Londra, unde a crescut artista.

2. A avut o relație cu Rob Kardashian, fratele lui Kim. Rob și Rita erau mereu urmăriți de presă și paparazzi. Rita a preferat să pună capăt relației înainte să îi afecteze complet imaginea și cariera.

3. Prima piesa lansată a fost alături de Craig David în 2007: ”Where’s Your Love?”

4. Jay-Z i-a fost manager începând cu 2009.

 

5. A devenit celebră pentru videoclipurile ei de pe net. A captat atenția tuturor, atunci când DJ Fresh a lansat împreună cu Rita piesa ”Hot Right Now”.

6. Spune că influențele muzicale vin de la artiști ca Gwen Stefani, Beyonce, Aaliyah, Christina Aguilera, Madonna, Tina Turner, Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Celine Dion, Bruce Springsteen și Sade.

7. Rihanna a acuzat-o că îi copiază stilul muzical și vestimentar. Se spune că Rita i-a ”furat” rolul din Fast and Furious 6.