Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îți întâlneşti cântărețul sau actorul preferat? Ştim că da! Cine nu a făcut-o... Dar cum ar fi să te căsătoreşti cu idolul tău? Weeeell.... Hai că n-are rost să negi, toți am fost mici şi visam la chestia asta! Partea cea mai tare e că la unii visul chiar s-a îndeplinit. Deci se poate!

Nu crezi? Poate poveştile acestor 7 cupluri te vor convinge.

Jessica Alba şi Cash Warren

S-au cunoscut pe platoul de filmare la Fantastic Four, în 2005. Warren era asistent de producție şi, contrar aşteptărilor multora, Jessica, aflată la apogeul carierei în acel moment, s-a îndrăgostit nebuneşte de el. Cei doi s-au căsătorit după 4 ani de relație.

Julia Roberts şi Danny Moder

"Frumuşica" s-a îndrăgostit de Danny la filmările pentru The Mexican, în 2000. El era cameraman şi era căsătorit la acea vreme. Dar cum dragostea nu ține cont de obstacole, cei doi s-au căsătorit în 2004, după ce Moder a divorțat, iar acum sunt părinții a trei copii: Hazel, Phinnaeus şi Henry.

Tom Cruise şi Katie Holmes

Ştim, o să spui că amândoi sunt celebri. Dar Katie a fost fana lui Tom Cruise dinainte de a fi celebră. În şcoală păstra toate posterele şi fotografiile cu Tom şi visa să se căsătorească cu el. Şi pentru că visele devin uneori realitate, în 2006 s-a şi întâmplat. Între timp au şi divorțat, după un mariaj de 6 ani.

Nicolas Cage şi Alice Kim

Cei doi s-au cunoscut la restaurantul în care Alice era chelneriță în 2004. A fost o dragoste fulgerătoare, iar după câteva luni Alice şi Nicolas Cage se căsătoreau. Nici la ei nu a fost să fie, însă, "până la adânci bătrâneți": au divorțat după 12 ani de căsnicie.

Adam Sandler şi Jackie Sandler

Jackie era de multă vreme admiratoarea lui Adam şi, datorită lui Rob Schneider, a ajuns să joace cu el în Big Daddy, în 1999. Povestea lor de dragoste a început pe platoul de filmare, iar în 2003 s-au căsătorit. Jackie s-a şi convertit la iudaism de dragul lui Adam Sandler, cu care are doi copii: Sandy şi Sunny.

Anne Hathaway şi Adam Shulman

Adam era un mare admirator al actriței şi a avut ocazia să o cunoască la un festival de film din Palm Springs. Norocul lui a fost ca Anne să se îndrăgostească de el la prima vedere. S-au căsătorit în 2012 şi par un cuplu foarte fericit.

Matt Damon şi Luciana Barroso

Luciana lucra într-un bar din Miami când l-a cunoscut personal pe favoritul ei, Matt Damon. Era prin 2003. L-a ajutat să scape de o mulțime de fani şi a sfârşit prin a-i fura inima, iar în 2005 s-au căsătorit.