Anul 2020 nu a fost unul perfect, dar pentru unele celebrități, a fost anul în care au devenit părinți. Unii pentru prima dată, alții pentru a doua sau chiar a treia oară. Unii au ales să îşi arate copiii pe rețelele de socializare, alții i-au ținut departe de ochii curioşilor. 

Zayn şi Gigi Hadid, Katy Perry şi Orlando Bloom sau Sophie Turner şi Joe Jonas sunt doar trei dintre cuplurile care au fost binecuvântate cu bebeluşi în anul care a trecut. Ele sunt celebritățile care au devenit mămici şi tătici în anul pandemiei:

 

Uddi este proaspăt tătic de băiețel. Artistul le-a făcut cunoştință prietenilor lui de pe Facebook cu micuțul Solomon. 

Zayn şi Gigi Hadid au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase în luna septembrie. 

 

Ciara a devenit mămică pentru a treia oară şi a postat momentul emoționant în care a făcut cunoştință cu bebeluşul ei. 

 

Iggy Ayalea a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat pe stories că a născut un băiețel. Şi-a ținut în secret sarcina, aşa că vestea chiar i-a luat prin surprindere pe cei care o urmăresc.

Nicki Minaj a născut o fetiță în toamna anului trecut, dar abia acum le-a făcut cunoştință cu micuța celor care o urmăresc pe Instagram. 

 

Sophie Turner şi Joe Jonas au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Willa. Cuplul a ales să nu publice imagini cu micuța pe rețelele sociale. 

 

Katy Perry şi Orlando Bloom au devenit părinții unei fetițe în luna august.