Talentul se moștenește, iar celebritățile știu asta cel mai bine. Câteva staruri au frați și surori la fel de talentați, care le calcă pe urme. Au ales să urmeze aceeași carieră și se luptă să demonstreze că sunt capabili.

Când ai un frate talentat, e riscant să intri în lumina reflectoarelor. Presiunea e mare și te întrebi tot timpul: ”Oare pot să fiu mai bun decât el?” Iată câteva exemple de frați și surori care au riscat și bine au făcut!

Pe Chris Hemsworth îl știe toată lumea ca fiind ”Thor”. Însă nu toți știu că el are un frate la fel de sexy și de talentat, pe nume Liam. A jucat în ”Jocurile foamei” și ”Eroi de sacrificiu 2”. 

Miley Cyrus are o soră care vine tare din urmă. Noah Cyrus a debutat în același timp cu Miley, în serialul Disney ”Hannah Montana”, unde au jucat împreună cu tatăl lor.

Pe James Franco îl știți din ”Spiderman” și ”127 de ore”. Dave Franco, fratele lui mai mic e tot actor și a jucat în ”21 Jump Street” și ”Now You See Me”.

Nick Jonas mai are încă doi frați, Kevin și Joe. I-a făcut celebri serialul Disney ”Jonas”, iar apoi s-au apucat de cântat, sub numele de Jonas Brothers.

Numele Knowles vă spune ceva? Ei bine, Solange Knowles este sora lui Beyonce și este și ea cântăreață. Ce-i drept, sunt cam puține șanse s-o prindă din urmă pe ”Queen B”, dar cine știe?!

Gigi și Bella Hadid sunt fotomodele de succes amândouă. Îi calcă pe urme mamei lor, care, la rândul ei, a avut o carieră în industria modei. 

Ben Affleck are un frate pe nume Casey, care e actor și regizor. Ce-i drept, nu are la fel de mult succes, dar a jucat în ”Interstellar” și ”Ocean's Eleven”.