Vine un moment în viața unui artist când vrea să aibă succes pe cont propriu și decide să părăsească trupa care l-a făcut celebru. Mai mulți cântăreți și-au luat adio de la trupele cu care cântau și s-au lansat solo. 

Pentru unii a fost o decizie înțeleaptă, pentru alții mai puțin. Unii fani i-au înțeles, alții i-au blamat, spunând că au ”trădat” formația care le-a adus succesul. Cine a avut dreptate? Asta rămâne la aprecierea fiecăruia. 

Gwen Stefani a cântat în No Doubt înainte de a cunoaște succesul pe cont propriu.

Zayn a părăsit One Direction pentru o carieră solo. Ușor, ușor, și ceilalți băieți din trupă s-au lansat ca artiști solo.

Beyonce a părăsit Destiny's Child pentru că voia succes pe cont propriu. A urmat-o și Kelly Rowland. 

Și pe Camila Cabello tot mirajul succesului solo a fost cel care a determinat-o să plece din Fifth Harmony. A lansat recent prima piesă solo.

Justin Timberlake a simțit că vrea mai mult și a părăsit 'N Sync. A fost o decizie inspirată, pentru că a cunoscut succesul pe cont propriu.

Joe Jonas și Nick Jonas au spus adio proiectului Jonas Brothers, în 2012. Nick s-a axat pe cariera sa solo, lansând două albume, și a cochetat cu actoria, în timp ce Joe a pus bazele trupei DNCE, alături de care a lansat până acum hituri pe bandă rulantă, cel mai cunoscut fiind "Cake By The Ocean". De curând, Jonas Brothers s-au reunit și au dat lovitura cu "Sucker".