Îți sunt idoli sau poate doar îi apreciezi pentru că au reuşit în viață. Au o imagine impecabilă, dar în spatele unor zâmbete perfecte ascund secrete dureroase. Vorbim despre trei vedete care sunt urmărite de boli grave.

Kim Kardashian are psoriazis, o boală a sistemului imunitar în care pielea este cea mai afectată. Psoriazisul se manifestă prin erupții şi iritații la nivelul pielii, de cele mai multe ori declanşate de stres.

David Beckham are sindromul obsesivo-compulsiv şi sindromul Tourette. Primul e legat de o obsesie pentru aşezarea lucrurilor în ordine. Spre exemplu, în frigiderul lui Beckham mereu ai să găseşti un număr par de lucruri (ex. două mere), iar alimentele vor fi aşezate pe culori şi dimensiuni. Sindromul Tourette nu e unul foarte grav în cazul lui David, dar fostul fotbalist are o sumedenie de ticuri verbale şi grimase aproape imposibil de controlat.

Pamela Anderson a ascuns până în 2002 faptul că are heptatita C. Fosta actriță şi star Playboy a luat boala după ce a folosit acelaşi ac de tatuaj cu fostul ei soț, Tommy Lee.