Nu e persoană să nu fi auzit până acum de Rihanna. Însă sunt multe lucruri, puțin spre deloc ştiute despre ea, din tinerețe, sau întâmplări de culise. Vă spunem noi care sunt cele mai surprinzătoare lucruri despre ea.

VIDEO: Asta e cea mai frumoasă reclamă de Crăciun de anul acesta

1. Când era mică, Rihanna a crescut ajutându-l pe tatăl ei să vândă haine, pe stradă. Ca să ajungă să aibă banii ei, Riri a început să cumpere bomboane, pe care le împacheta frumos, şi le vindea elevilor prin şcoli.

2. La 15 ani şi-a început cariera muzicală, semnând un contract cu casa de discuri Def Jam Records, pentru 6 albume, după o singură audiție dată în fața lui Jay Z. Jay Z s-a temut atunci că nici un alt cântec, interpretat de ea, nu va mai atinge succesul single-ului de debut Pon De Replay.

3. Abumul de debut l-a promovat într-un turneu în care cânta în deschiderea concertelor lui Gwen Stefani.

4. Când l-a întâlnit pe Jay-Z era atât de încântată, încât a început să strige: 'Oh my God, he's right there, I can't look, I can't look, I can't look! I'm sitting across from Jay-Z. Like, Jay-Zee'.

5. Filmările videoclipului "We Found Love" trebuiau să aibă loc într-o fermă din Irlanda. Când proprietarul fermei a văzut cum e îmbrăcată Rihanna, a dat-o afară cu tot cu staff, şi a trimis-o să filmeze în altă parte, considerând-o prea indecentă pentru terenul lui.

Iată ce a ieşit.

6. Rihanna a avut de mică pasiunea pentru muzică. Cel mai mare idol este Madonna.

7. Rihanna are peste 200 de milioane de albume vândute în toată lumea şi are în palmares 8 premii Grammy.

8. Rihanna şi-a făcut debutul în actorie în 2012 cu filmul "Lukewarm Response". N-a avut prea mare succes, obținând doar critici mediocre, spre negative.

9. E din nou prietenă bună cu Chris Brown, ultimul ei iubit oficial, în ciuda incidentelor violente din 2009, când Brown a băgat-o pe Riri în spital, după o bătaie cruntă pe care i-a aplicat-o fix înaintea premiilor Grammy, unde era invitată să cânte. Brown a fost obligat de instanță să nu se mai apropie de Rihanna şi i-a fost acordată o perioadă de probă de 5 ani.

10. Katty Perry a pus-o pe Rihanna domnişoară de onoare la nunta ei. Erau prietene apropiate, însă din cauza carierei, Riri n-a mai reuşit să ajungă la nunta organizată în India.

11. Riri a fost prima persoană de culoare, care a devenit imaginea oficială a casei de modă Dior.

12. Riri are o serie de parfumuri şi o colecție de pantofi care îi poartă numele.

13. A fost una din cele mai influente persoane din lume în 2012, fiind în Top 100, realizat de revista Time.

14. În februarie 2008, statul Barbados, acolo unde s-a năcut cântăreața a creat o sărbătoare națională în cinstea ei - 22 februarie e Ziua Rihannei în Barbados, la două zile după ziua ei de naştere.

15. Are peste 20 de tatuaje. Primul şi l-a făcut imediat după debutul în muzică, nişte note muzicale pe picior.

16. Când era mică, Rihanna a participat la o exorcizare într-o biserică din Barbados. Acum râde când îşi aminteşte cum murea de frică la acel moment.

 Acum, spune că îi e frică de locurile bântuite.