Îți mai aduci aminte serialul ”Rebelde”, care te ținea cu ochii lipiți de televizor la începutul anilor 2000? Formația cu același nume a continuat să cânte și după ce serialul s-a încheiat, iar cei șase protagoniști au devenit idolii a milioane de adolesceți din toată lumea. 

Anahí, Alfonso Herrera, Dulce Maria, Christopher von Uckermann, Maite Perroni și Christian Chávez au renunțat la formula care i-a consacrat și s-au concentrat, fiecare, pe proiecte proprii. În timp ce unii dintre ei și-au dedicat ultimii ani vieții de familie, alții au avut roluri în filme și seriale produse de Netflix. Am vrut să vedem cât de mult s-au schimbat actorii din serialul care a înnebunit adolescenții în urmă cu 15 ani și i-am căutat pe Instagram. 

Formația Rebelde a creat isterie în rândul adolescenților și aproape că nu era licean care să nu știe pe de rost versurile unor hituri precum ”Este Corazon” sau ”Salvame”. Trupa s-a destrămat în 2009, dar au rămas în urmă hiturile și albumele pe care fanii le-au ascultat ani buni după despărțire. În 2022, altă generație de adolescenți este pregătită să cucerească micile ecrane și piața muzicală. Netflix a postat deja primul sezon din noul serial „Rebelde”, dar abia așteptăm să vedem ce urmează în următoarele!

Cine a îmbătrânit cel mai mult? 

Anahi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anahi (@anahi)

Dulce Maria

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Maite Perroni

 

Alfonso Herrera

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alfonso Herrera (@ponchohd)

Christopher von Uckermann

 

Christian Chávez