Anul 2018 a fost generos pentru multe celebrități. 14 dintre cuplurile celebre au devenit părinți pentru prima, a doua sau chiar a treia oară anul acesta. Și anul 2019 se anunță ”bogat” din acest punct de vedere. Ducesa Meghan Markle și Andreea Bălan se numără printre vedetele care urmează să devină mămici.

Dar, deocamdată, vorbim despre bebelușii născuți în 2018. Ele sunt vedetele cărora viața li s-a schimbat anul acesta, datorită unui nou membru în familie: 

Eva Longoria și soțul ei, Jose Antonio Baston, au devenit părinții unui băiețel în luna iunie. Micuțul a fost botezat Santiago Enrique. 

Modelul Victoria's Secret Candice Swanepoel a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, tot în luna iunie. 

Chrissy Teigen și John Legend i-au oferit micuței Luna un frățior. Băiețelul s-a născut în luna mai a acestui an.

Cardi B a născut-o în luna iulie pe Kulture, fetița ei și a rapper-ului Offset. 

Miranda Kerr și Evan Spiegel au devenit părinții unui băiețel, în luna mai. Micuțul a primit numele Hart. 

Kristin Davis, din Sex And The City, a adoptat al doilea copil anul acesta. Actrița mai are o fetiță înfiată, de 7 ani.

Soția lui Dwayne ”The Rock” Johnson a adus pe lume cea de-a doua fetiță a cuplului: Tiana Gia. Actorul mai are o fată dintr-o relație anterioară. 

Prințul William și Kate Middleton au devenit părinți pentru a treia oară. Louis Arthur Charles a venit pe lume pe 23 aprilie. 

Khloe Kardashian și Tristan Thompson au devenit părinți de fetiță, în luna aprilie. Tristan a fost infidel inclusiv în perioada în care Khloe era însărcinată, așa că relația lor nu a mers tocmai ca pe roate. 

Eddie Redmayne și Hannah Bagshawe au devenit părinți pentru a doua oară. Băiețelul lor, Luke Richard, a venit pe lume în luna martie și mai are o surioară de un an.

Adam Levine și Behati Prinsloo - a doua fetiță a lor s-a născut în luna februarie și a primit numele Geo Grace.

Kylie Jenner și Travis Scott - Stormi s-a născut pe 1 februarie, după ce mama ei a ținut în secret aproape toată sarcina. 

Kim Kardashian și Kanye West au apelat la o mamă surogat, iar al treilea copil al lor, o fetiță, a venit pe lume în luna ianuarie. 

Nadir a devenit tătic pentru a doua oară, în luna septembrie. Mai are o fetiță, iar acum, iubita lui a adus pe lume un băiețel.

 

Feli e proaspăt intrată în rândul părinților. Micuța Nora Luna s-a născut luna aceasta.