Sunt celebri, dar nu s-au născut aşa. Este vorba despre 15 oameni care şi-au început drumul spre celebritate atunci când se aşteptau mai puțin. Poveştile lor chiar ar putea să fie transformate în filme.

Top 9 artiști care sunt INTERZIȘI în anumite țări

Eva Mendes - Un vecin de-al actriței a trimis câteva fotografii unui agent. Întâmplarea a făcut ca Eva să se afle undeva în spatele lui în fotografii, iar agentul, în loc să-l sune pe vecin, a chemat-o pe viitoarea soție a lui Ryan Gosling la un casting.

 

Johnny Depp - Starul din "Pirații din Caraibe" şi-a însoțit un prieten la un casting, a fost observat de un agent şi aşa a început povestea lui.

 

 

Will Smith - A început cu muzica, dar la un moment dat cariera lui intrase în impas. Atunci i-a cerut sfatul lui Benny Medina care l-a propus pentru "The Fresh Prince of Bel-Air".

 

 

Charlize Theron - A fost descoperită de un agent în timp ce se certa cu un angajat al unei bănci. Acum are în vitrină un Oscar.

 

 

Natalie Portman - A fost întrebată într-o pizzerie dacă vrea să devină model. Avea 11 ani.

 

Vin Diesel - A fost descoperit după după ce a făcut un scurt-metraj despre un actor care are probleme în carieră. Filmul a rulat la Cannes şi a fost văzut de Steven Spielberg.

 

Jennifer Lawrence - Starul din "Hunger Games" se plimba cu mama în New York atunci când avea 14 ani. A fost observată de un agent, iar acum se laudă cu un premiu Oscar.

 

 

Toni Braxton - Cântăreața a fost descoperită într-o benzinărie. A fost auzită de un producător atunci când cânta în timp ce alimenta.

 

Channing Tatum - A fost "agățat" de un agent în timp ce se plimba pe străzile din Miami.

 

Danny Trejo - După ce a avut probleme cu legea s-a angajat ca şi consilier pentru persoanele care au probleme cu drogurile. Într-o zi a mers pe platourile de filmare de la Hollywood, acolo unde se afla unul din clienții săi. A fost observat de un regizor, care a remarcat look-ul său ieşit din comun.

 

Ellen Pompeo - Lucra ca şi barman atunci când un agent i-a propus să meargă la o serie de castinguri. Mai târziu a devenit celebră datorită serialului "Grey's Anatomy".

 

Harrison Ford - Lucra ca şi tâmplar pentru un film regizat de George Lucas. Restul e istorie.

 

Marilyn Monroe - A lucrat într-o fabrică de muniție. Într-o zi şi-a făcut câteva fotografii, iar imaginile au ajuns pe mâna unor agenți.

 

Mel Gibson - Actorul şi-a dus un prieten cu maşina la un casting. A fost remarcat de regizor pentru că avea câteva vânătăi pe față, după ce cu o noapte înainte fusese implicat într-o bătaie. Inițial i-au oferit un rol pasager, dar după ce regizorul i-a văzut fața vindecată i-a oferit rolul principal în "Mad Max".

 

Nick Jonas - Avea şase ani şi şi-a însoțit mama la un salon de cosmetice. A început să cânte şi a fost auzit de un agent.