Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară. Aceasta și-a contruit un mini imperiu din vânzările produselor cosmetice și nu regretă nicio secundă modul în care își cheltuie banii.

Kylie este ”the queen of money”. La fiecare apariție de-a sa, aceasta atrage privirile prin ținute, accesorii, stil și atitudine. Kylie recunoaște că a investit o avere în stilul ei, dar nu regretă nicio secundă alegerile făcute. 

Uite pe ce a aruncat Kylie banii.

Case. Da, la plural, pentru că are mai multe, iar printre cele mai scumpe se află și cea pe care a cumpărat-o cu Travis Scott care valorează 13 milioane $.

Avion privat. O adevărata Kardashian-Jenner nu poate călători oricum, ci doar la bordul unui avion privat. Cel al lui Kylie a costat 1 milioane $.

Peruci. Kylye are o colecție impresionantă de peruci, majoritatea achiziționate de la Tokyo Stylez. Prețul acestora variază între 500-6000 $.

Haine de bebeluși. Miliardara a declarat că investește mult în hainuțe pentru copii, cel mai scump accesoriu fiind o pereche de pantofi la 70.000 $.

Câini de lux. Cum un singur câine nu era de ajuns, Kylie s-a decis să cumpere...5. Costul?! 50.000$.

Căsuțe de lux pentru câini. Un câine scump nu poate sta oriunde, așa că Kylie i-a cumpărat o casă cu aer condiționat, unde pot avea loc chiar oamenii.

Genți. Potrivit revistei People, întreaga colecție de genți a lui Kylie valorează peste 250.000 $ și include genți Hermes Birkin. Mai mult, aceasta l-a angajat pe Martyn Lawrence Bullard să îi creeze propriile modele de genți.

Pantofi. Da, previzibil! Pantofi semnați de Christian Louboutin, Manolo Blahnik, Balmain și Marc Jacobs și-au găsit loc în dressingul lui Kylie.

Mașini de lux. O întreagă colecție de mașini se găsește în garajul lui Kylie, iar Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce și Mercedes-Benz sunt doar câteva exemple.

Bijuterii. Kylie adoră bijuteriile, așa că printre preferatele ei se numără ceasurile Rolex și brațara Cartier în valoare de 6.700$.

Sedințe de bronzare personalizate, realizate de Jimmy Choo, a cărei ședință costă 350 $.

Manichiura ei realizată de Britney Tokyo care valoarează 125$, la care se adaugă și taxa de deplasare acasă, în valoare de 50$.

Injectarea buzelor o costă pe Kylie între 7.000 și 30.000 $.

Sutiene scumpe. Kylie este o mare colecționară de sutiene, așa că cele din colecția Bombshell de la Victoria's Secret sunt preferatele ei.