Se spune că dragostea durează trei ani. Cu siguranță este un mit, iar celebritățile de mai jos pot să confirme acest lucru. Dragostea durează cât vrei tu să dureze și cât sunt dispuși cei doi din cuplu să stea împreună.

TOP 6 superstaruri care s-au căsătorit cu iubitele din liceu

Există cupluri celebre care arată că există dragoste adevărată dincolo de mirajul și tentațiile Hollywood-ului, dincolo de infidelități și de greutăți. Care e cuplul tău preferat?

Cindy Crawford și Rande Gerber s-au combinat în 1995, iar trei ani mai târziu, ea l-a cerut în căsătorie. Totul a început cu o frumoasă prietenie, iar acum au doi copii. 

Ben Stiller și Christine Taylor s-au cunoscut la un party la piscină și de atunci au rămas împreună. 17 ani mai târziu, sunt tot de nedespărțit. 

Beyonce și Jay Z s-au cunoscut în 2002 și au ținut mult timp în secret relația lor. S-au căsătorit în 2008, au împreună 3 copii, iar recent și-au reînnoit jurămintele. 

Robert Downey Jr. și Susan Levin – le-a luat ceva timp să se găsească, dar de atunci sunt nedespărțiți. De 13 ani, mai exact. Ea l-a ajutat să depășească o perioadă critică din viața lui. 
 

Ellen DeGeneres și Portia De Rossi – s-au căsătorit în 2008, când s-au legalizat căsătoriile gay în S.U.A., dar relația lor e mult mai lungă. Erau deja împreună de 4 ani când au mers la altar. 

Will Smith și Jada Pinkett Smith – sunt căsătoriți din 1997 și au împreună doi copii. Anul trecut au sărbătorit ”nunta de porțelan”, adică 20 de ani de la căsătorie.

David și Victoria Beckham – erau împreună de ceva timp atunci când s-au căsătorit, în 1999. 19 ani mai târziu, au împreună patru copii și relația lor pare mai sudată ca oricând.

Justin Timberlake și Jessica Biel – au început să formeze un cuplu în 2007 și s-au căsătorit în 2012. Acum au împreună un băiețel.

Michelle și Barack Obama – s-au căsătorit în 1992 și au împreună două fete. Michelle i-a fost alături tot timpul, în special în campaniile electorale și în cele două mandate de președinte al Statelor Unite. 

Jessica Alba și Cash Warren – s-au cunoscut în 2004 și s-au căsătorit în 2008. Acum au împreună 3 copii.

John Legend și Chrissy Teigen – s-au cunoscut în 2007, dar timp de un an s-au tatonat reciproc. În 2008 au început o relație, iar acum au împreună o fetiță și așteaptă al doilea copil, un băiețel.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova – aveau 26, respectiv 20 de ani atunci când s-au combinat. Au trecut aproape 17 ani de atunci, iar la începutul anului, cei doi au devenit părinți de gemeni. 

Neil Patrick Harris și David Burtka – în 2007 au făcut publică relația, dar erau împreună deja de 3 ani. În 2010 au devenit părinți de gemeni, cu ajutorul unei mame surogat. S-au și căsătorit în 2014.