Tatuajele spun povești pe care alegem să le purtăm pe piele. De la cele mai discrete, până la cele mai vizibile, artiștii au tatuaje care ascund povești despre care probabil că nu știai nimic.

Vezi mai mereu tatuaje ale vedetelor, dar ți se întâmplă să nu stii ce semnificații au acestea. Îți satisfacem noi o parte din curiozitate. Uite ce povești au aceste tatuaje.

Antonia are un tatuaj cu o notă muzicală pe glezna dreaptă, făcut în Mexic, împreună cu Inna. Între sâni, artista are tatuat numărul 13, care reprezintă data de naștere a lui Alex Velea.

INNA. După incidentul din Turcia în care o bucată de scenă s-a prăbuşit cu ea, Inna şi-a luat o mică vacanță și a decis șă își facă un tatuaj în Republica Dominicană. Acesta simbolizează pacea și linștea pe care artista și-a regăsit-o în timpul vacanței.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A closer look of my new tatto 😝 🏵

A post shared by INNA (@inna) on

Ruby. ”Cel mai important tatuaj este o inimă, pe care o am pe interiorul brațului şi pe care scrie «mamaia», de la bunica mea. Mai am tatuată o rândunică, pentru că eu acasă, la Medgidia, stau pe strada Rândunelelor. Apoi, mai am nişte flori de hibiscus, un 15 cu aripi, pe spate, şi două fundițe, pe picioare”, a spus Ruby.

Randi. Prima oară și-a dorit un fel de mesaj de pace. Așa a apărut pe brațul său stâng un semn al păcii stilizat, pe care l-a transformat apoi în copacul vieții. Pe ramuri este și o bufniță, simbol al înțelepciunii, iar în desen se poate observa și un ceas și un cer plin de stele. Al doilea tatuaj este pe cealaltă mână, pe umăr - este o pasăre în zbor, simbol al libertății, dar are totuși o sfoară legată de picior.

Alex Velea. La întrebarea ce tatuaje ai, Alex Velea a spus: ”Blocurile din oraşul natal (n.r. Craiova), deasupra cărora se află un înger, pe piept am doi trandafiri făcuți din bani. Cum sunt născut într-o zi de 13, am tatuat pe mână “13.31”, data din urmă fiind a prietenului Cabron. Tot acolo e data de naştere a fiului meu mai mare, Dominic. Primul tatuaj color este cuvântul “VICIOS”, la încheietura mâinii drepte. Tot acolo am cuvântul AMBIŢIE, cu litere de graffiti. Pe claviculă am mesajul “Ego sum qui sum” (Sunt cine sunt). Aici, pe cealaltă parte a claviculei am un alt citat: “Pe asperas ad astra” (Pe căi grele către stele). 

Connect-R. Artistul are tatuat un întreg citat: ”Darul de a suferi este mai mare decât darul de a face minuni. De fiecare dată când suferi, Dumnezeu îți rămâne dator!” (Sf. Ioan Gură de Aur). ”Acestea au fost cuvintele cu care tatăl meu mi-a fost alături in acea perioada grea a vieții mele, cu accidentul… am simțit că nu este alături de mine numai cu sufletul, ci și cu vorbele! Da, consider că acele vorbe au constituit glasul inimii! Acesta este motivul pentru care am decis să îmi fac acest tatuaj”, explica artistul.

Miley Cyrus are un tatuaj, jumătate arta, jumătate atitudine. Semnul de egalitate pe care îl poartă pe inelarul mâinii drepte reprezintă sprijinul ei pentru căsniciile între gay.

Rihanna a provocat controverse atunci când și-a arătat numeralele XI*IV*LXXXVI tatuate pe piele, ele reprezentând ziua de naștere a Melissei, asistenta ei și cea mai bună prietenă.

Lady Gaga și-a făcut tatuaje doar pe o parte a corpului, căci i-a promis tatălui ei că o parte va rămâne nealterată de schimbările pe care le face mai mereu. Unul dintre cele mai cunoscute tatuaje ale sale se află pe bicepsul stâng și este un citat german din „Letters to a Young Poet".

Nicki Minaj a crescut în Queens, cu un tată dependent de droguri, care a încercat să-i ucidă mama. Credința ei în religie a supravietuit și a ajutat-o mult în viață, așa că are un tatuaj cu „God is with me always".

Lil Wayne pare destul de dur în versurile sale, dar lacrimile de pe față sugerează altceva. Ele sunt tatuate pentru fiecare ființă iubită pe care a pierdut-o.

Harry Styles. Multă lume s-a întrebat ce e cu sirena aceea imperfectă pe care cântărețul şi actorul Harry Styles o are tatuată pe braț. El a explicat că nimeni n-ar trebui să tânjească după perfecțiune şi să se iubească aşa cum e.