Celebritățile nu au întotdeauna un comportament exemplar. Unele dintre ele au făcut lucruri pe care le vor regreta toată viața. Nu e ușor să trăiești cu faptul că un om a murit din cauza ta. Fie că a fost accident sau premeditat, uite 12 celebrități care au conștiința încărcată.

Matthew Broderick a fost implicat într-un accident în Irlanda, în 1987. Șoferul și pasagerul celeilalte mașini au murit.

Brandy a provocat și ea un accident mortal. Și-a recunoscut vina și a spus că n-a reușit să oprească la timp.

Oscar Pistorius și-a împușcat mortal iubita. Campionul paralimpic a spus că a crezut că e un hoț.

Salman Khan își așteaptă încă sentința. În 2002, el a intrat cu mașina într-o patiserie, a omorât un om și a rănit alți trei.

Snoop Dogg și bodyguard-ul lui au omorât un om dintr-un grup rival. După ani de cercetări, cântărețul a fost achitat.

Laura Bush n-a oprit la ”Stop” și a provocat un accident mortal. Era în liceu, iar șoferul celeilalte mașini îi era coleg și prieten.

Actorul Lane Garrison (îl știi din Prison Break) a pledat vinovat pentru ucidere din culpă in 2001 după ce a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia pasagerul său a murit. La momentul producerii accidentului, Garrison era sub influența alcoolului și consumase cocaină. 

Sid Vicious, basistul Sex Pistols și-a înjunghiat iubita, Nancy Spungen, aceasta decedând în 1978. În primă fază a declarat că a gasit-o pe fată moartă în baia camerei lor de hotel, mai târziu recunoscând că a înjunghiat-o, dar fără intenția de a o ucide. Deși a fost acuzat de crimă, Vicious a murit de supradoză de droguri înainte să fie condamnat.

 

În anul 2001, Rebecca Gayheart a lovit cu mașina un băiețel de 9 ani, acesta decedând mai târziu din cauza rănilor. A fost condamnată pentru ucidere din culpă.

În 1969, Ted Kennedy a ieșit cu mașina de pe un pod, căzând în apă. Kennedy a reușit să se salveze, însă pasagerul său s-a inecat. Kennedy a așteptat 9 ore până a declarat accidentul. Mai târziu a pledat vinovat pentru faptul că a fugit de la locul accidentului.

Promoterul de box Don King a omorât doi oameni în incidente diferite. King a omorât primul om în legitimă apărare, când persoana respectivă a încercat să pătrundă în activitatea sa de jocuri de noroc. King a fost condamnat pentru crimă de gradul doi pentru cel de-al doilea incident, în care a omorât în bătaie un angajat care îi datora 600 de dolari.

În 1936, miliardarul Howard Hughes a lovit un pieton cu mașina. Omul a murit, dar Hughes nu a fost acuzat.

Sursa: ranker.com