Super-starurile cred uneori că totul li se cuvine și au pretenții exagerate. Pentru a le face pe plac, organizatorii de evenimente trebuie uneori să facă imposibilul. Nu mai vorbim despre cât costă extravaganțele lor...

VIDEO: Uită tot ce știai despre twerk! Cinci balerine rusoaice îți arată cum se face de fapt!

1. George Clooney a cerut, în timp ce filma pentru ”Gravity”, un jacuzzi, o plajă improvizată și o grădină care să fie amplasate lângă rulota lui. Pe lângă astea, un teren de baschet care să fie numai la dispoziția lui. ”Distracția” s-a ridicat la 125 000$, deși apariția lui în film nu depășește o jumătate de oră.

2. Paris Hilton a avut o apariție scurtă în comedia ”The Other Guys”. La filmări, le-a cerut producătorilor să aducă homari vii, pe care să-i țină într-un acvariu, în caz că i se face poftă de fructe de mare proaspete.

3. Marlon Brando, la filmările pentru ”The Island of Doctor Moreau”, a cerut ca în toate secvențele să apară, alături de el, un pitic care să fie îmbrăcat identic. Nu se știe nici până acum de ce și-a dorit să fie dublat de un mini-Marlon.

4. Will Smith a cerut, la filmările pentru ”Men In Black III”, un camion imens care să fie la dispoziția lui. Deși producătorii i-au închiriat un apartament de lux în apropierea platourilor de filmare, Will a vrut și o casă pe roți, căci tir-ul era într-adevăr imens.

5. Madonna are nevoie atunci când pleacă în turnee de - ține-te bine - un staff de 200 de persoane. Bucătari, instructori de yoga, bodyguarzi, toții 200 o însoțesc pe divă peste tot. Mai mult, Madonna cere ca, peste tot pe unde merge, mobilierul să fie scos și înlocuit cu mobila ei.

6. Jennifer Lopez a cerut, pentru filmările la videoclipul-tribut ”What's Going On”, un camoin imens, la fel ca Will Smith. Diva a trimis solicitările scrise pe două pagini, iar acestea sunau cam așa: totul să fie alb. Pereții, draperiile, așternuturile de pat, mobilierul... Mai mult, a cerut să aibă flori albe peste tot. 

7. Justin Timberlake are nevoie, peste tot pe unde merge, de un etaj întreg de hotel închiriat numai pentru el, sală de fitness privată, consolă și jocuri video. De asemenea, toate lucrurile cu care intră în contact trebuie să fie dezinfectate.

8. Jack Nicholson a cerut, la filmările pentru ”The Departed” să aibă parte de anumite jucării sexuale și să fie lăsat să prizeze cocaină de pe fundul unei actrițe. Regizorul n-a avut nimic împotrivă, deși cerințele i s-au părut destul de ciudate.

9. Bruce Willis a primit oferta de a juca în ”The Expendables 3”. Pentru patru zile de filmare, ar fi primit trei milioane de dolari. Numai că el voia câte un milion pentru fiecare zi, adică patru milioane în total, ceea ce depășea cu mult bugetul. Nu a vrut să negocieze, așa că regizorul a hotărât, în ultimul moment, să renunțe la el și să-i ofere rolul lui Harrison Ford.

10. Tom Cruise are nevoie de peste 50 de perechi de chiloți tanga în fiecare film în care joacă. Ai auzit bine, nu filmează nicio secvență dacă nu are astfel de lenjerie pe el. Nu știm cât de comod îi e, dar așa e că acum te uiți altfel la ”Mission: Impossible”?

11. Pentru a-și duce turneul ”Purpose” în India, Justin Bieber vrea să fie transportat cu un Rolls Royce și să aibă avion privat și elicopter "la scară". Biebs vrea masă de ping-pong, o mașină de spălat și un uscător, Playstation-ul său, o canapea și o masă de masaj pentru a se asigura că este relaxat înainte de spectacole. În ceea ce privește cazarea, echipa lui Justin nu va avea doar unul, ci două hoteluri de 5 stele rezervate, în scopuri de siguranță, iar Justin va avea trei etaje și un lift doar pentru el. În interiorul camerei cere garoafe purpurii, un sicriu indian de yoga și uleiuri esențiale. Crezi că asta e tot? Uite AICI ce alte cerințe speciale mai are pentru concert!