Fetelor, nu-i ușor să fii prințesă! Chiar dacă pare că duci o viață plină de lux și lipsită de griji, la fel de adevărat este și că trebuie să te supui unui set de reguli, unele dintre ele de-a dreptul ciudate și fără logică. Presiunea e mare pentru un om obișnuit care intră în familia regală și trebuie să se obișnuiască cu toate protocoalele și regulile de etichetă. 

Toți ochii sunt ațintiți asupra membrilor familiei regale, iar cârcotașii abia așteaptă să facă un pas greșit, ca să le taxeze. Meghan Markle, proaspăt intrată în familia regală britanică, trebuie să se supună unui set de norme pe care toată lumea le respectă, inclusiv Kate Middleton. Uite ce nu mai au voie să facă cele două, de când au devenit ducese:

Selfie-uri - regula a fost instituită de casa regală pentru a-i încuraja pe oameni să îi privească în ochi pe membrii familiei regale, în loc să se întoarcă cu spatele la ei și să facă selfie. 

Cont pe rețelele de socializare - Meghan și Harry au voie să posteze de acum încolo doar pe contul oficial al Palatului Kensington.

Să dea autografe - casa regală a impus această regulă pentru a împiedica oamenii să folosească fraudulos semnăturile monarhilor. Fosta actriță Meghan Markle are de acum voie să semneze doar acte oficiale sau cărți ale vizitatorilor.

Să facă gesturi tandre - nu există un protocol în acest sens, dar membrii familiei regale nu au voie să se sărute și să se țină de mână în public. 

Să voteze - odată intrată în familia regală, Meghan Markle și-a pierdut calitatea de cetățean obișnuit și nu mai are drept de vot.

Ojă în culori închise - Meghan nu are voie să poarte pe unghii decât lac transparent, ojă nude sau cel mult roz pal. 

Să poarte platforme - Regina Elisabeta II detestă încălțămintea cu platformă, așa că nimeni de la Palat nu are voie să se încalțe așa. 

Rochii scurte - protocolul regal impune ca femeile să poarte doar rochii și fuste cu două degete deasupra genunchiului. 

Să stea picior peste picior - este mai degrabă o regulă de etichetă. Este considerat un gest ofensator să stai picior peste picior de față cu regina. 

Să doarmă și să mănânce înaintea reginei - protocolul regal impune ca toată lumea să înceapă să mănânce doar după ce Regina Elisabeta II a gustat din mâncare și să termine odată ce regina a pus tacâmurile jos. De asemenea, dacă doarme la Palatul Buckingham, Meghan nu are voie să meargă la culcare înaintea reginei.