Sunt împreună de zece ani și au doi băieți superbi, dar puțină lume știe cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste. Shakira și Pique se iubesc ca în prima zi, în ciuda faptului că artista e mai mare decât iubitul ei cu 10 ani. 

Artista columbiană și fotbalistul spaniol demonstrează că dragostea nu are vârstă și sunt mai fericiți ca niciodată, deși atunci când au început relația, nu multă lume le dădea șanse să rămână împreună. Au doi băieți superbi, pe Sasha și pe Milan, iar artista s-a mutat în Spania pentru că iubitul ei joacă la Barcelona și la echipa națională. 

Povestea lor de iubire a început în urmă cu mai bine de un deceniu. Shakira a povestit într-o emisiune TV că un alt fotbalist a fost cel care le-a făcut ”lipeala”. Cesc Fabregas a insistat să se întâlnească și a fost dragoste la prima vedere. Apoi s-au întâlnit din nou, la filmările pentru ”Waka Waka”, imnul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. 

Pique i-a promis atunci Shakirei că Spania va ajunge până în finala Campionatului Mondial, pentru a o vedea cântând înaintea partidei. S-a ținut de cuvânt, iar Spania a câștigat titlul mondial în 2010.