Cine crede că vedetele sunt perfecte şi că tot ce fac ele e fără cusur nu a văzut cele mai penibile momente din viața lor. Nu sunt deloc puține şi, evident, sunt făcute în stil mare. Aşa cum le stă bine celebrităților ;)

Uite 10 momente în care vedetele s-au făcut de râs într-un mare fel:

Fergie

Fosta solistă a trupei Black Eyed Peas a trecut prin probabil cel mai penibil moment din viața ei la un concert susținut în 2005. Cum ea şi colegii ei au ajuns târziu la concert, Fergie nu a mai avut timp să treacă şi pe la toaletă, iar rezultatul se vede clar.

Jennifer Lawrence

Este actrița care are cea mai mare medie de căzături la evenimente importante. Cel mai rău s-a făcut de râs la Premiile Oscar 2013, când s-a împiedicat de rochie şi a căzut pe scări chiar când urca pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul pentru Cea mai bună actriță în rol principal. Vă dați seama ce emoții a avut dacă i s-au înmuiat atât de tare "gladiolele"!

Katy Perry

Katy Perry vrea să aibă câte un moment special la fiecare concert, iar în 2008 s-a gândit că ar fi super tare să plonjeze pe un tort aflat pe scenă. Dureros şi deloc amuzant. Pentru ea!

Britney Spears

Nici nu mai stăm să numărăm de câte ori a "reuşit" Britney să se facă de râs. Unul dintre momente a fost când extensiile au început să-i zboare de pe cap ca paiele în urma combinei. Evident, într-un concert; evident spre amuzamentul tuturor!

50 Cent

50 Cent a vrut să arate că ştie baseball. Sau nu! Priceless!

FOTO. 12 staruri surprinse în momente de care ar fi vrut să nu mai ştie nimeni

Christina Aguilera

La înmormântarea marii Etta James, Christina Aguilera a avut un moment remarcabil. Mai ales prin faptul că a fost pozată cu un lichid dubios scurgându-i-se pe picioare. Ea zice că era autobronzant, noi nu suntem aşa de siguri. Şi nici nu credem că vrem să ştim, chiar dacă toată lumea bănuieşte ce era de fapt. Ewww!

Beyonce

Nici ei nu-i mai vine să cânte "Flawless" când revede scena asta :)) În fine, măcar s-a ridicat şi a continuat show-ul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Asta înseamnă să fii Queen B!

Justin Bieber

Biebs ştie cel mai bine să alterneze momentele de glorie cu cele penibile. Unul dintre ele a fost când a vărsat pe scenă. Şi ne oprim aici cu detaliile!

Madonna

Dacă eşti regina pop, nu înseamnă că te ocolesc accidentele. Noroc că nu s-a spart, că totuşi are şi ea o vârstă!

Angelina Jolie

Văzută de mulți ca fiind perfecțiunea întruchipată, Angelina are şi ea scăpările ei. Iar atunci sigur sunt zeci de fotografi prin preajmă să surprindă momentul. Bănuim că şi-a concediat make-up artistul după faza asta.

sursa