Viața celebrităților e unori extrem de complicată şi poate greu de înțeles. Pentru 10 staruri care au ajuns să o ducă foarte bine, viața a început ciudat şi au decis că e momentul să plece de acasă. Nu doar cu bagajele, ci cu acte.

Practic, celebritățile acestea au divorțat de părinți şi şi-au luat viața în piept. Se pare că s-au cam descurcat...

VIDEO | Maluma s-a făcut de râs! Faza pe care nimeni n-a observat-o până acum în noul lui videoclip

Drew Barrymore - Actrița a fost un copil problemă, dar acum e foarte bine. A fugit de acasă la 15 ani după ce a fost internată într-o clinică de reabilitare.

Macaulay Culkin -  Starul din seria "Singur Acasă" s-a emancipat de părinți susținând cu nu îi administrează banii cum trebuie. Părinții au trebuit să îi plătească 17 milioane de dolari!

Jaime Pressly - Starul din "The My Name is Earl" şi-a dorit la 15 ani să meargă în Japonia pentru a-şi începe o carieră în modeling, dar părinții nu au fost de acord. A fugit de acasă pentru a-şi îndeplini visul.

Taylor Momsen -  Starul din "Gossip Girl" s-a emancipat la 16 ani şi şi-a făcut o trupă rock, The Pretty Reckless.

Juliette Lewis - Actrița din "The Natural Born Killers" a fugit de acasă la 14 ani pentru a avea timp să îşi dezvolte cariera. Părinții au fost de acord cu decizia ei.

Eliza Dushku - Atunci când a fost selectată pentru a juca în "Buffy the Vampire Slayer" a plecat de acasă pentru a putea munci.

Ariel Winter - Starul din "Modern Family" a spus că a fost abuzată fizic şi emoțional de mama ei aşa că s-a dezis de ea. Acum este "îndrumată" de sora ei mai mare.

Natasha Henstridge - Actrița din "The Species" a început să lucreze de la 14 ani şi s-a emancipat de părinți pentru a putea să se mute la Paris acolo unde şi-a continuat cariera de model.

Jena Malone - Actrița din "The Saved!" sau "Batman" a "divorțat" de părinți la 15 ani pentru că, susține ea, mama ei nu i-a administrat banii corect. Judecătorii au decis ca aceasta să primească de la mama ei 1 milion de dolari.

Aaron Carter - Cântărețul şi fratele starului din Backstreet Boys, Nick, a "divorțat" de părinți pentru că mama lui i-a furat 100.000 de dolari.