Madonna este mama a șase copii: Lourdes „Lola” Leon, de 27 de ani, Rocco Ritchie, de 24 de ani, David Banda și Mercy James, ambii de 18 ani, și gemenele Stella și Estere, de 11 ani.
Petrecerea aniversară a Madonnei a avut loc într-un resort italian
Madonna și-a celebrat săptămâna aceasta cea de-a 66-a aniversare alături de cei dragi în Italia, la o stațiune populară și aleasă adesea de personalități importante din industria divertismentului.
Vedeta pop și-a petrecut ziua specială relaxându-se în străinătate, alături de gemenele sale de 11 ani, Estere și Stella, și de iubitul ei, fotbalistul Akeem Morris.
Pentru această vacanță, Madonna a ales să se cazeze la stațiunea Villa TreVille din Positano – același hotel de cinci stele pe care Jennifer Lopez l-a rezervat în timpul unei escapade în Italia, la începutul acestei veri.
Proprietatea cu vedere la Marea Tireniană este fostul refugiu de vară al regizorului Franco Zeffirelli. Acum este deținută de Govind Friedland și condusă de directorul general, Martino Acampora. Prețul pentru o cameră în această stațiune poate ajunge chiar și la suma de 2.000 de dolari pe noapte.
Villa TreVille a fost anterior descrisă pentru People de Michele Cinque, editor la Positano News. El a prezentat-o ca fiind „una dintre cele mai luxoase facilități din lume, dar în același timp foarte liniștită și privată”.
Cântăreața a participat la evenimentul tradițional Ferragosto
Madonna a profitat de vizita ei în Italia și a participat la sărbătoarea tradițională italiană Ferragosto. Ea a asistat la focul de artificii deasupra Coastei Amalfi de la balconul restaurantului La Tagliata din Montepertuso.
Interpreta melodiei „Like a Prayer” a avut ca invitații un grup de aproximativ 30 de persoane. Aceștia au luat cina într-un cadru exclusivist la Parcul Arheologic din Pompei.
Bucătarii Antonio și Fabrizio Mellino au gătit pentru Madonna
Experiența culinară, asigurată de restaurantul Quattro Passi și supravegheată de chef Vincenzo Castaldo de la Villa TreVille, a fost inspirată de dieta mediteraneană și de tradițiile culinare de pe Coasta Amalfi.
Conform People, bucătarii Antonio și Fabrizio Mellino de la Quattro Passi s-au ocupat de meniu. Ei l-au pregătit astfel încât să respecte preferința Madonnei pentru mâncăruri simple de inspirație mediteraneană. Cei doi au inclus ingrediente obținute pe plan local. Printre acestea s-au numărat legume organice, delicatese din fructe de mare din Peninsula Sorrento, hamsii Menaica și pâine de casă.
Meniul servit la cină, de ziua Madonnei, a inclus mini penne cu dovlecei, scarole cu măsline și nuci de pin, precum și bruschete cu roșii și măsline de Sorrento.
Diva și cei dragi ei au servit, de asemenea, mreană albă și doradă roșie din golf cu ierburi din localitatea Monte San Costanzo, file de vită, salată de cartofi, pizza focaccia și preparate din vinete.
La capitolul desert, bucătarii au pregătit prăjituri baba garnisite cu rom. Invitații au încercat și sfogliatelle, profiteroles cu ciocolată și cafea și tarte cu lămâie de Sorrento.