Viorel Lis, despre Paştele de altădată: “Dura şi două zile să înroşim un ou de velociraptor!”

Dacă astăzi găseşti ouă gata înroşite la magazin, pe vremuri nu era aşa de uşor. Fostul edil al Bucurestiului, Viorel Lis, îşi aduce aminte că în copilărie, dura chiar şi două zile pentru a vopsi un ou de Paşte.

Publicat: 16 aprilie 2014, 11:24

“În general, pentru că eram oameni modeşti, ne permiteam doar ouă de velociraptor. Se roşeau foarte greu, pentru că era nevoie de un foc puternic şi oale imense, pentru a le pune la fiert. Cele mai tari ouă erau cele de brontozaur, cine avea aşa ceva câştiga orice duel la ciocnit” iar cele mai aratoase si scumpe erau cele de Tyrannosaurus Rex, ne-a povestit Viorel, vizibil emoţionat.

Fostul primar ne-a mai mărturisit că principala delicatesă era drobul de Tyranosaurus, dar foarte puţini oameni aveau pe masa asa ceva pentru ca era foarte greu de vanat.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

PARTENERI