TOP 7 tipuri de comentarii pe care le întâlnești pe facebook!

Rețeaua socială creată de Mark Zuckerberg a devenit deja parte din viata noastra si zilnic ne accesăm si acualizam contul de facebook. Nu trece o zi în care să nu dăm un LIKE sau un COMMENT la ceva sau cuiva.

Publicat: 10 ianuarie 2018, 13:15

TOP 11 tipuri de LIKE-uri pe care le dau românii pe Facebook

Avem si noi cateva comentarii de făcut, cum procedăm? Am pregătit o listă cu tipurile de comentarii pe care le întâlnim pe facebook. Tu pe care din exemplele de mai jos le-ai întâlnit?

 Comentariul roman: Descrie acel comentariu kilometric cum i se mai spune. Sunt comentariile de 3000 de caractere, lungi și greu de citit, comentariu în trei volume sau comentariul bibliotecă, atât de lung este.
 
 Comentariul emoticon: Ați ghicit, sunt acele comentarii facile exprimate printr-un emoticon, animulute, emoji, etc. Acestui comentariu i se mai spune și comentariul leneșului pentru că ți-e lene să scrii text, cuvinte, ci alegi un emoticon din listă și il publici.
 
 Comentariul GPS :
Este acel comentariu extrem de întâlnit la români în care aceștia descriu locul de unde scriu. Salut, vă scriu din Londra, Salutări de la Madrid, etc.
 
 Comentariul Vai de capul lui: În această categorie intră toate comentariile agramate, cuvinte fără cratime, dezacorduri flagrante subiect și predicat și toată suita de greșeli gramaticale.
 
 Comentariul criptat: Aici intră acele comentarii scrise într-o limbă necunoscută, cu litere parca intr-o ordine total aleatorie pe care doar cei care o utlizeaza o pot înțelege. „Ke faki, Chear ashea faki, Ieu nu kred asta, ieste k draku”.
 

 Comentariul robot: Sunt acele comentarii fixiste în care unii români, pur și simplu, repetă același lucru, obsesiv. Nino, nino!
 
 Comentariul concursoman: Da, sigur ați întâlnit și astfel de comentarii. Sunt băieții sau fetele care comentează cu un link să îi votezi și pe ei în nu știu ce concursuri de like-uri sau care comentează cu „Partikip” etc.
 

PARTENERI