TOP 10 lucruri despre cum ar fi funcționat rețeaua socială FACEBOOK dacă era inventată de statul roman!

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi arătat Facebook dacă această rețea socială ar fi fost inventată în România?De exemplu, cum ar fi funcționat cel mai popular site de socializare din zilele noastre în versiunea în care ar fi aparținut statului ?

Publicat: 22 iunie 2018, 15:12

  Vă spunem noi atunci. Iată cum ar fi funcționat celebrul facebook construit în România:

   1. Pentru fiecare like dat, trebuia eliberat bon fiscal.
 
  2. În loc de cover foto, românii ar fi avut libertatea de a-și uploada carpete cu răpirea din serai, pune cover de termopan sau izola termic cover-ul.
 
  3. Pentru poza de profil ar fi trebuit uploadata doar poză tip buletin, emisă de Administrația profilelor și pozelor de pe Internet.
 
  4. Pentru a putea deschide un cont de facebook era necesară plata unei taxe la trezorerie și timbru fiscal de la Poștă.
 
  5. În caz de pierdere/furt sau schimbare de parolă ar fi obligatoriu să mergi la secția de poliție în care ai domiciliu și adresa de internet.
 
  6. Rețeaua socială Facebook ar fi fost o companie de stat neprofitabila și evident ar fi fost privatizata defectuos împarțindu-se în mai multe site-uri in functie de acțiune: Facebook Status, Facebook Foto, Facebook Video, Facebook Audio, etc
 
  7. Contul de facebook ar fi fost impozitat iar anumite funcții ca newsfeed, adăugarea de noi prieteni, butonul de share ar fi taxate în plus prin accize.
 
  8. Serviciul de Support ar fi fost asigurat de Poșta Română iar orice reclamație sau eroare ar fi necesitat completarea unui formular pe internet iar acesta ar fi fost printat în două exemplare și depus personal la unul din ghișeele de la oficiul poștal de care aparții.

 9. Mulți români și-ar fi instalat contor de Like-uri pe principiul apometrelor sau repartitoare de Share-uri pentru a se înregistra consumul.

 10. Ca să scape de taxe, unii români și-ar fi înregistrat contul de facebook pe Bulgaria pentru că ar fi fost mai ieftin.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

PARTENERI