Procurori DNA la cuțite! Ce feluri de mâncare au în meniu temuții procurori DNA!

Prin metode operative ce țin de secretul jurnalistic și prin alte surse anonime, am reușit să procurăm o listă de preparate pe care procurorii DNA o servesc în meniul zilnic. Așa cum v-ați fi așteptat, procurorii au un meniu aparte și felurile lor de mâncare sunt influențate de activitatea lor de investigare a faptelor de corupție și alte abuzuri.

Cum ar arăta subiectele de Bacalaureat dacă ar fi inspirate de activitatea DNA

Publicat: 18 ianuarie 2017, 10:57

Cum ar arăta subiectele de Bacalaureat dacă ar fi inspirate de activitatea DNA

Preferințele culinare au fost dezvăluite și vă vom prezenta, în exclusivitate, meniul procurorilor DNA:

-Ciorbă de pui a la Coldea

-Friptură la cuptor cu executare și garnitură de cartofi filați

-Pastramă de vânat audiat, servit cu mandat

-Abulz cu smântână bine vătămată cu mămăliguță prăjită la gratii

-Chifteluțe penale macerate la dosar

-Cârnați inculpați afumați la răcoare

-Sărmăluțe în foi de stenograme

-Kürtős Kövesi

-Cătușamisu

-Vin Lacrima lui Ghiță, Vin Beciul Domnesc și Vin mascații

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

PARTENERI