Pesta porcină panichează românii! De Crăciun se ia în calcul soluția cu porcușori de Guineea pentru că tradițiile sunt tradiții!

Pesta porcină face ravagii în România și zeci de mii de porci vor trebui sacrificați pentru că, momentan, nu există leac pentru această boală. Carnea de porc este extrem de importantă în majoritatea preparatelor tradiționale românești și toată această molimă care s-a abătut asupra porcului a început să dea fiori reci românilor care se tem că vor rămâne fără mâncărurile lor preferate.

Publicat: 30 august 2018, 14:41

 

 Situația fiind destul de gravă, românii au început deja să se uite după alternative sau un eventual surogat al cărnii de porc. Un grup de iubitori de carne de porc a propus porcușorul de guineea, dar există și varianta cu porcul țepos deși este un animal puțin diferit de porcul domestic cu care sunt obișnuiți românii noștri.

 

 Pentru a fi pregătiți pe viitor în caz de catastrofă, cercetătorii zootehniști lucrează în laboratoare la o formulă secretă prin care să creeze în-vitro mielul cu șorici sau puiul cu ceafă.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

PARTENERI