În a șasea zi în Orașul Faptelor Bune am continuat cursa pentru Sabrina. Jandarmeria Bihor, donație record

Încă o zi încheiată cu multe reușite la Oradea, acolo unde DJ-ii Radio ZU s-au mutat pentru o săptămână. Încă o dată, românii au arătat că sunt empatici și au rezonat cu poveștile care s-au auzit la telefonul din casa de sticlă din inima Târgului de Crăciun din Oradea.

Publicat: 21 decembrie 2022, 20:51
În a șasea zi în Orașul Faptelor Bune am continuat cursa pentru Sabrina. Jandarmeria Bihor, donație record

În Orașul Faptelor Bune, a doua zi a început cu forțe proaspete de a face bine. Seria nevoilor care se transformă în realitate a continuat la Oradea, acolo unde vocea de la telefonul din casa de sticlă nu a rămas neauzită. Zeci de oameni au rezonat cu poveștile din Orașul Faptelor Bune și au arătat că împreună chiar putem face România mai bună.

Astăzi, în Orașul Faptelor Bune le-am primit pe Raluca și pe Anastasia. Raluca este o mamă care se luptă cu o boală cruntă. Deși timpul nu mai are răbdare cu ea, dorința ei este ca cei patru copii să aibă o viață ușoară. Povestea Ralucăi a fost spusă de prietena ei, Georgeta. Dacă vrei să o ajuți pe Raluca, o poți face chiar aici:

TITULAR: GEORGETA VLAD
IBAN: RO15RZBR0000060018178117

Anastasia a fost și ea bine-venită în Orașul Faptelor Bune. Povestea ei de scrisă pe platforma Radio ZU a ajuns la mii de oameni cu suflet mare.

„Tu cum vedeai viața la 4 ani? Probabil o vedeai de la înălțimea mesei peste care abia ridicai ochii. Ori poate o vedeai de la înălțime, de pe dulapurile și canapelele pe care te cocoțai. Sau e posibil să o fi văzut mereu din spatele unui ursuleț de pluș ori a unei păpuși dragi, care îți servea de alint și pavăză. Mulți dintre noi vedeam viața cu multă bucurie și fără pic de griji la 4 ani. E incredibil cu câtă răbdare și voioșie vede viața și Anastasia Lauran, deși… A aflat în august că are o tumoră cerebrală malignă. Nu i s-au dat mari șanse, și totuși, domnul doctor Florian a reușit să extirpeze complet tumora. A rămas cu 2 nervi afectați. De aproape 3 luni de zile e hrănită prin sondă nazo-gastrică. De 2 luni poartă traheostomă, un tub în gât care o ajută să respire, să nu se înece cu saliva. Pentru țesuturile din jurul tumorii, e nevoie de protonoterapie, tratament pentru care a fost acceptată la spitalul Med Austron din Viena. Costul terapiei este, însă, peste puterile părinților: 60.000 de euro.” 

O poți ajuta pe Anastasia aici:

RON: RO85BRDE450SV07558544500
EURO: RO31BRDE450SV23761534500SWIFT: BRDEROBU

Pentru mai multe povești din Orasul Faptelor Bune, poți intra AICI.

PARTENERI