Cum claxonarea excesivă poate duce la suspendarea permisului, mulți șoferi s-au înscris la terapie pentru a scăpa de acest viciu!

 Vești proaste pentru șoferi la începutul anului 2016! Un nou proiect de modificare a Codului Rutier conține o serie de acțiuni catalogate drept agresive din partea participanților la trafic și propune sancționarea șoferilor cu amenzi cuprinse între 750-1000 lei (6-8 puncte de amendă, conform noului salariu minim) și suspendarea permisului pentru 60 de zile.

TOP 10 proverbe rutiere inspirate din zicalele româneşti!

Publicat: 4 ianuarie 2016, 12:47

TOP 10 proverbe rutiere inspirate din zicalele româneşti!

   Printre aceste acțiuni este inclusă și claxonarea excesivă, iar după cum toată lumea știe, fără claxonat în trafic nu poți ajunge nicăieri. Claxonul de la semafor, claxonul când cineva se bagă aiurea pe banda ta, claxonul când cineva nu se dă din fața ta, etc sunt doar câteva situații în care șoferul român supraviețuiește și încearcă să se descurce în traficul din București și nu numai.
 
 Românii șoferi sunt șocați de această prevedere și se gândesc deja să se programeze la câteva ore de terapie care i-ar putea ajuta să scape de claxonatul în exces, care este ca un viciu, spun psihologii. Mai degrabă te poți lăsa de fumat dar de claxonat în trafic aproape niciodată. Mulți români s-au gândit deja să își instaleze claxoane pe telefoanele mobile pe care să le folosească în trafic iar în caz că îi oprește poliția să le spună că nu au claxonat ci așa le sună lor telefonul.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

PARTENERI