Marți seara, chef Sorin Bontea a oferit primul cuțit de aur din acest sezon. Cel care l-a convins a fost Paul Vasile, un tânăr de 27 de ani din Cernica, care a gătit o farfurie spectaculoasă cu păstrăv poșat, piure de conopidă cu ulei de mărar și spumă de soc. Paul este bucătar de profesie și este absolut îndrăgostit de acest domeniu, cochetând încă de la 6 ani cu bucătăria. ”Am vrut să urmez o școală de bucătari pentru că asta era pasiunea mea și am zis că trebuie să urmez acest vis. Pentru că eram pasionat, mă duceam la fiecare practică. Nu am lipsit nicio zi, m-am dus chiar și de Crăciun să învăț”, a povestit el.
Lupta pentru amuletă a încins spiritele și în ediția de aseară. Avantajul mult râvnit, 10 minute în minus la gătit pentru o altă echipă a fost câștigat de chef Florin Dumitrescu, care a pregătit un choux a la crème în care boabele de tonka au fost vedeta.
O nouă serie de concurenți bat la porțiile afirmării în bucătărie și în următoarea ediție a show-ului, difuzată duminică de la ora 20.00 la Antena 1.