Surprizele s-au ţinut lanţ pentru chef Dumitrescu, chef Scărlătescu şi chef Bontea. Într-o vizită electrizantă, chef Cătălin Petrescu şi-a făcut apariţia incognito în bucătăria Chefi la Cuțite și i-a surprins pe cei trei chefi cu preparate japoneze pregătite cu multă măiestrie, pe bază de proteine mai puțin obișnuite: greieri, gândaci, lăcuste și viermi de mătase. Nu au lipsit din meniu nici oul milenar sau sake-ul cu coadă de peste otrăvitor. Momentul i-a trezit multe amintiri lui chef Bontea din Asia Express: „Mâncam și plângeam”, le-a povestit acesta colegilor săi.
Jurizările pe nevăzute continuă să facă deliciul telespectatorilor în această seară, de la 20:30, pe Antena 1. Amuleta ediţiei va aduce mult mister, ceea ce îl va intriga pe chef Dumitrescu, căruia „nu îi plac secretele”, după cum chiar el a declarat. Nu este însă un secret cine va juriza proba: chef Florin Ivan. De asemenea, invitată în emisiune va fi Irina Margareta Nistor, cunoscut critic de film și vocea unei generații. Cu peste 3000 de filme dublate, aceasta li se va prezenta telespectatorilor într-o ipostază cu totul nouă, aceea de bucătar amator : „În această seară, am intrat în filmul vostru!’, le va mărturisi ea chefilor. Dacă a reuşit sau nu să îi impresioneze, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie Chefi la cuţite, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.